Κατερίνα Καινούργιου εναντίον Γιώργου Λιάγκα: “Αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω ούτε να τους ακούω ούτε να τους βλέπω”

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής του σήμερα, έφερε την άμεση απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή.

Κατά την διάρκεια της σημερινής εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν φανερά εκνευρισμένος για όσα ακούγονται για την σκαλέτα και τη θεματολογία τους.

“Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας που έχω υπηρετήσει και το lifestyle και θα το ξανά υπηρετήσω αν χρειαστεί δεν είναι ντροπή, με αισθητική και άποψη ό,τι έχω κάνει στο lifestyle, δεν θα ζητήσω την άδεια από κανέναν να διαμορφώσουμε τη σκαλέτα της εκπομπής μου, της εκπομπής μας. Από κανέναν!” είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

“Δεν έχω σχολιάσει ποτέ 30 χρόνια καμία εκπομπή. Είμαι μέχρι εδώ! Δεν θα πάρω άδεια από κανέναν σας κύριοι συνάδελφοι, υποτιμητικά και ειρωνικά το λέω, δεν σας θεωρώ, από κανέναν σας για να κάνουμε τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Διότι οφείλουμε μετά από 30 χρόνια και στα 53 μας να μη μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά να προσφέρουμε κι εμείς ένα λιθαράκι όσο μπορούμε στην ενημέρωση τη σωστή και να αφυπνίσουμε και κάποιες συνειδήσεις” συνέχισε ο παρουσιαστής.

“Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά, κι εμένα -η ψυχαγωγία δίνει λεφτά όχι η ενημέρωση, αυτή είναι μια αλήθεια, δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω- όμως, μετά από 30 χρόνια δουλειάς αν μπορούμε κάτι να προσφέρουμε για να χτυπήσουμε μια καμπάνα στην κοινωνία, δεν θα πάρω άδεια από κανέναν για το πώς θα κάνω τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…! Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια”, είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα θεώρησε ότι ο παρουσιαστής αναφερόταν στην ίδια και έστειλε την δική της απάντηση.

“Τα αφήνω σε άλλους αυτά. Δόξα τω Θεώ πηγαίνουμε πολύ καλά και χειριζόμαστε καλά και θέματα τα οποία δεν είναι στο δικό μου το πεδίο. Εμένα μου αρέσει πάντα να στηρίζω την ομάδα μου και να λέω πόσο καλή είναι η ομάδα μου, η οποία με έχει βοηθήσει αυτές τις μέρες να σταθούμε αξιοπρεπώς”, είπε αρχικά και συνέχισε: “Κι αν κάποιοι θεωρούν το να περνάς σε αυτές τις δύσκολες μέρες με 0,2% τον άλλον και 0,1% και να πανηγυρίζεις εξαιτίας αυτών των τραγικών και θλιβερών γεγονότων, αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω ούτε να τους ακούω ούτε να τους βλέπω”.

Διαβάστε επίσης