Μαρκέλλα Πλούμη Κατσουλάκη: Η αθλήτρια που έγινε viral για την τρυφερή στιγμή με το μωρό της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα δύο φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνίστρια είναι η παίκτρια του Ν.Ο. Χανίων, Μαρκέλλα Πλούμη Κατσουλάκη.

Δύο φωτογραφίες, όπου η αθλήτρια ταΐζει με μπιμπερό το μωράκι της σε ένα από τα διαλείμματα του φιλικού αγώνα του Ν.Ο.Χ. με τον Ν.Ο Ρεθύμνου στα Χανιά που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο. 

Η Μαρκέλλα Πλούμη Κατσουλάκη, έδωσε μια συνέντευξη στο TLife, όπου μίλησε για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο όπως και για τις δυσολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότα της.

«Ο κύριος Κυριακόπουλος που έβγαλε τη φωτογραφία, έρχεται συχνά σε προπονήσεις και αγώνες και μας φωτογραφίζει γιατί του αρέσει και ασχολείται με τη φωτογραφία. Ήξερα λοιπόν ότι με τράβαγε αλλά δεν περίμενα ότι θα πάρει τέτοια έκταση όταν ανέβηκε. Δεν είναι κάτι που έγινε εσκεμμένα. Εγώ απλά βρισκόμουν στον φιλικό αγώνα που δίναμε και βγήκα από την πισίνα για να ταΐσω το μωρό. Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο απλά έτυχε να τραβηχτεί και η φωτογραφία εκείνη τη στιγμή, δεν έγινε εσκεμμένα» δήλωσε αρχικα η Μαρκέλλα Πλούμη Κατσουλάκη.

Όσο για τα μηνύματα και τα σχόλια που έχει λάβει από την ώρα που η φωτογραφία της δημοσιεύθηκε στα social media η Μαρκέλλα Πλούμη Κουτσουλάκη είπε: «Είδα κάποια πολύ θετικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία αλλά είδα και μερικά πιο στενάχωρα. Υπήρξαν πολλοί που έγραψαν αρνητικά πράγματα. κάποιοι έγραφαν: “καλά σιγά, ποιο είναι το μήνυμα, ότι ταΐζει το μωρό;” Δεν είναι αυτό όμως το μήνυμα, το μήνυμα είναι άλλο ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι καλή μαμά και ταυτόχρονα να κάνει και αυτό που αγαπάει. Όπως σας είπα άλλωστε, η φωτογραφία δεν τραβήχτηκε με κάποιο σκοπό, ήταν μια φυσιολογική στιγμή της καθημερινότητάς μου που έτυχε να απαθανατιστεί από τον φακό».

Διαβάστε επίσης