Μαρία Αναστασοπούλου: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε απο τον ΣΚΑΪ

Η Μαρία Αναστασοπούλου, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανάμεσα στα όσα είπε, αποκάλυψε και τον λόγο υης αποχώρησης της απο τοκν ΣΚΑΙ.

Η δημοσιογράφος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1, αφού μετά από μια μακρόχρονη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και πλέον παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη το “Καλημέρα Ελλάδα”.

«Ήμουν Δευτέρα του Πάσχα στην Κρήτη. Χτύπησε το τηλέφωνό μου, δεν είχα καλό σήμα. Στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος μου είπε ότι θα ήθελε να συνεργαστούμε τη νέα σεζόν. Το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΪ τελείωνε τον Ιούνιο. Τότε ακόμα δεν είχαμε αποφασίσει με το κανάλι ότι δε θα συνεχίσω. Η σχέση μου με τον ΣΚΑΪ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί 15 χρόνια, από παιδάκι. Είχα κάποιες προτάσεις, ήταν σε εξέλιξη και κάποιες διαπραγματεύσεις με το κανάλι και τελικά ήρθε ο Γιώργος Παπαδάκης και του είπα το “ναι”. Παρότι μέσα μου ήξερα ότι θα πω ναι, σκεφτόμουν “σε περίπτωση που δεν… πως λες “όχι” στον Γιώργο Παπαδάκη;» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Διαβάστε επίσης