Βίκυ Καγιά: Απαντά στη Μαρίνα Πατούλη και την Έλενα Χριστοπούλου

Την απάντησή της έδωσε η Βίκυ Καγιά τόσο στην Έλενα Χριστοπούλου, όσο και στη Μαρίνα Πατούλη, σχετικά με την κριτική που έκαναν για το GNTM όσο και για την ίδια.

Να υπενθυμίσουμε, πως η Μαρίνα Πατούλη, προσκεκλημένη σε εκδήλωση, απάντησε πως δεν γνωρίζει τη Βίκυ Καγια και πως δεν υπάρχει στο οπτικό της πεδίο. Ενω η Έλενα Χριστοπούλου, παρακολουθόντας αποσπάσματα του GNTM, δήλωσε στον “αέρα” της εκπομπής “Πρωινό μου” πως είναι ξεπερασμένο, πασε και εχει βία.

Η Βίκυ Καγιά, απο την πλευρά της, έδωσε τις δικές της απάντησεις

«Καλοσύνη της, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δε τη ξέρω προσωπικά την κυρία. Και είναι δικαίωμά της να το λέει δημόσια. Από την άλλη δημιούργει πάρα πολλά συναισθήματα το GNTM. Για πάρα πολλούς λόγους. Και είναι όλα δεκτά. Εγώ δε θέλω να παίρνω μέρος σε αυτό. Την κυρία Πατούλη δεν τη ξέρω. Δεν έχω τίποτα κακό να πω για κανέναν άνθρωπο» είπε σχετικά με τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη.

Όσον αφορά τα όσα είπε περί bullying η Έλενα Χριστοπούλου, η Βίκυ Καγιά τόνισε: «Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε και να καταδικάσουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται οποιοσδήποτε να το υπονοεί αυτό. Εμείς το αντίθετο κάνουμε, όχι αυτό. Στην τηλεόραση ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του. Το έχω πια δεχτεί, απλά μετά από τόσα χρόνια δε το αφήνω να μου αλλάξει την ενέργεια».

Διαβάστε επίσης