Ζέτα Δούκα: Δεν περιμένω συγγνώμη απο τον Γιώργο Κιμούλη

Η Ζέτα Δούκα, ήταν καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρωινό μαόπου μεταξύ άλλων, αναφερθηκε και για τη δικαστική διαμάχη της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός, είχε κάνει καταγγελία, στην οποία υποστήριζε ότι ο Γιώργος Κιμούλης της ασκούσε λεκτική και σωματική βία σε παλαιότερη συνεργασία τους.

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της.Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω» είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα.

«Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης