Ζώδια Σήμερα 17/9 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Είσαι περίεργη σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου όλη μέρα. Παρόλο που μπορεί η προσοχή σου να αποσπάται με αυτή τη διέλευση, η διέλευση Άρη – Χείρωνα σε βοηθά να εστιάσεις. Ιδέες, μέσα ενημέρωσης, έργα και δραστηριότητες ειδικού ενδιαφέροντος μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Είναι μια ζωτική στιγμή για να βοηθήσεις τους άλλους με τα λόγια ή την καθοδήγηση σου. Η ειλικρίνεια είναι ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό σήμερα.

Ταύρος
Η προσωπική άνεση, η ομορφιά και τα πολύτιμα υπάρχοντα βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Η σημερινή σύνδεση Άρη – Χείρωνα σε φέρνει σε θέση να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των άλλων. Μπορεί να σημειώσεις πρόοδο σε μια επιχείρηση ή μια ιδέα από την οποία μπορείς να βγάλεις χρήματα. Αν κάτι είναι στο μυαλό σου και σε ενοχλεί σκέψου κάποια μορφή σωματικής δραστηριότητας για να αντιμετωπίσεις το άγχος.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου κι εσύ συνδέεσαι με τα συναισθήματα σου περισσότερο από ότι συνήθως. Επίσης, ο Άρης στο ζώδιό σου εναρμονίζεται με τον Χείρωνα και η επιθυμία να αναλάβεις δράση για να βελτιώσεις τη ζωή σου ή να απολαύσεις τη στιγμή κυριαρχεί. Μπορεί να νιώσεις αρκετά ενδυναμωμένη καθώς αφήνεις πίσω σου ένα πρόβλημα ή δεσμεύεσαι να το λύσεις. Έχεις έντονη ενέργεια και όραμα σήμερα, και είναι ιδανική στιγμή για να κάνεις προσπάθειες βελτίωσης της ερωτικής σου ζωής.

Καρκίνος
Είσαι ευαίσθητη στη συναισθηματική ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα. Έχεις την τάση να αποφεύγεις τα φώτα της δημοσιότητας προς το παρόν, επιτρέποντας σου να συγκεντρωθείς και να συνδεθείς με τον εσωτερικό κόσμο σου. Αύριο η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα λαχταράς περισσότερη αλληλεπίδραση. Σήμερα είναι περισσότερο για απομόνωση και επεξεργασία. Ωστόσο έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι σε κείνα τα πράγματα που σε παρακινούν και σου δίνουν ενέργεια.

Λέων
Είναι φυσικό να βάλεις τον εαυτό σου σε μια θετική νοοτροπία σήμερα. Είναι λιγότερο πιθανό να σκέφτεσαι υπερβολικά και είναι πιο πιθανό να προβείς σε θετικές ενέργειες. Οι προβληματικές σχέσεις μπορούν να ωφεληθούν περισσότερο τώρα, αλλά και το πνεύμα σου. Αισθάνεσαι πολύ καλύτερα κάνοντας κάτι για ένα πρόβλημα και όχι μόνο να το σκέφτεσαι ή να το συζητάς. Έχεις επίσης την τάση να αντλείς θετική ενέργεια από τους ανθρώπους, τη μάθηση και την κίνηση και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση.

Παρθένος
Η σημερινή Σελήνη διεγείρει τις φιλοδοξίες σου και μπορεί να αναλάβεις ευθύνες -περισσότερες από ότι συνήθως. Με τη σημερινή διέλευση Άρη – Χείρωνα μόλις καταλήξεις σε μια δραστηριότητα ή ανακαλύψεις μια αποστολή συμμετέχεις ολόψυχα σε αυτήν. Είσαι θαρραλέα όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα. Πράγματα που πρόσφατα δυσκολεύτηκες να εκφράσεις ή να αποφασίσεις τώρα βγαίνουν από μέσα σου αβίαστα. Τα λόγια μπορεί να μην είναι τέλεια αλλά οι πράξεις μπορούν να είναι ξεκάθαρες.

Ζυγός
Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Μπορεί να υπάρξουν καινοτομίες σήμερα και αυτό που φαίνεται πρόβλημα μπορεί να στραφεί προ όφελος σου. Μπορεί να ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για την ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων. Μια όψη Άρη – Χείρωνα είναι αναζωογονητική και παραγωγική. Μερικές φορές είναι πολύ καλύτερο να αναλάβεις μια δράση και μετά να καταλάβεις τα πράγματα καθώς προχωράς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για μια αίσθηση σκοπού μέσω μιας σύνδεσης.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητάς σου και εσύ συνδέεσαι πιο εύκολα με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Λαχταράς χρόνο για να επεξεργαστείς και να κατανοήσεις τι συμβαίνει μέσα σου, αλλά  και στον κόσμο γύρω σου. Με τη σημερινή διέλευση Άρη – Χείρωνα είσαι μάλλον ατρόμητη όσον αφορά στην αποδοχή και την αντιμετώπιση βαθύτερων συναισθημάτων και είσαι έτοιμη να βουτήξεις και να φροντίσεις τα προβλήματά σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνάει τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και είσαι ανοιχτή σε μια διαφορετική οπτική της ζωής σου. Με μια αρμονική όψη μεταξύ του Άρη και του Χείρωνα φαίνεται να γνωρίζεις το επόμενο βήμα σου διαισθητικά. Αυτή η ενέργεια είναι αναζωογονητικά άμεση και μπορεί να νιώσεις πολύ στο στοιχείο σου. Σήμερα η αυτοπεποίθησή σου φαίνεται να είναι ευθέως ανάλογη με τις ικανότητές σου να αναλάβεις δράση.

Αιγόκερος
Έχεις μεγαλύτερη επίγνωση των καθηκόντων και των υποθέσεων σου. Ευτυχώς είσαι σε εξαιρετική φόρμα για παραγωγικότητα. Το να φτάσεις σε μια καλή ισορροπία μεταξύ της καρδιάς και της λογικής σου υποστηρίζει την επιτυχία σχεδόν σε οτιδήποτε κάνεις. Η μείωση του ψυχικού στρες είναι ευκολότερη μέσω δραστηριοτήτων ή ανάληψη δράσης, αντί να σκέφτεσαι υπερβολικά πράγματα. Αντί να κάνεις εικασίες και να μαντεύεις είναι αναζωογονητικό να κάνεις μια παράκαμψη ή να απολαύσεις ένα ειδικό έργο.

Υδροχόος
Επωφελείσαι από την ψυχαγωγία και παίζεις σήμερα με τη Σελήνη στον δημιουργικό σου τομέα και τον Άρη εκεί επίσης εναρμονισμένο με τον Χείρωνα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκφραστείς με δημιουργικούς, μοναδικούς και πρωτότυπους τρόπους. Είσαι θαρραλέα στο να βρίσκεις την πηγή ενός προβλήματος και να το αντιμετωπίζεις καθώς δεν θέλεις να σε βαραίνει ή να σε περιορίζει ο φόβος ή οι ανασφάλειες. Οι σωματικές δραστηριότητες ή τα παιχνίδια μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του άγχους.

Ιχθείς
Αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα έχεις την τάση να προτιμάς οικεία άτομα, καταστάσεις και πράγματα. Συνδέεσαι με την ανάγκη άνεσης, ασφάλειας και φροντίδας. Ωστόσο είσαι πολύ αποφασιστική και προσανατολισμένη στη δράση με τη σημερινή διέλευση Άρη – Χείρωνα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάτι που απαιτεί προσοχή ιδίως έναν παραμελημένο τομέα της ζωής σου και είναι ωραίο να το κάνεις. Η τονισμένη αυτοπεποίθηση σου σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική.

Διαβάστε επίσης