Dot: Η Νάντια Μπουλέ φεύγει, η Νάντια Κοντογεώργη έρχεται – Οι πρώτες αντιδράσεις

Το νέο Dot, παραγωγής Νάνσυς Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου, ετοιμάζεται για το Star, με πολλες αλλαγες με μια από τις βασικότερες να είναι αυτή της παρουσιάστριας.

Ενώ, λοιπόν, οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τη Νάντια Μπουλέ να μένει στην εκπομπή και να φεύγει ο Μίνως Θεοχάρης, τελικά θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Σύμφωνα με το ρεποερταζ του  “Μega Καλημέρα” ο Μίνως Θεοχάρης μένει και μια άλλη Νάντια έρχεται. Ο λόγος για τη Νάντια Κοντογεώργη.

Όπως αναφέρθηκε, όταν γίνονταν οι πρώτες συζητήσεις το καλοκαίρι με τον ΣΚΑΪ, το κανάλι είχε ζητήσει να γίνει μερική ανανέωση στα πρόσωπα. Τότε είχε αποφασιστεί να παραμείνει η Νάντια Μπουλέ και να έρθει νέος παρτενέρ. Μάλιστα, είχε ακουστεί και η πρόταση να έρθει η Ελίνα Παπίλα και να δμιουργηθεί γυναικείο δίδυμο. Στην πορεία, όταν το πρότζεκτ έφυγε από τον ΣΚΑΪ, ανατράπηκαν όλα.

Η πρώτη και η μοναδική επιλογή παρουσιαστών που έγινε για το Star ήταν η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης. Με το σκεπτικό ότι πέρα από το Κάτω Παρτάλι δεν τους είχαμε δει κάπου αλλού μαζί, θεωρήθηκε ενδιαφέρουσα πρόταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, έγινε ένας πιλότος, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό, τα δύο πρόσωπα είχαν τρομερή χημεία και μάλιστα έδωσαν άλλον αέρα στο project. Στη νέα εκπομπή οι παρουσιαστές μαθαίνουμε πως θα συμμετέχουν και στις διάφορες ενότητες, εκτός από το να τις παρουσιάζουν. Τη δική της στήλη θα έχει η Ράνια Θρασκιά ενώ αναζητείται ο μάγειρας. Ενώ αν όλα πάνε καλά το Dot αναμένεται να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

Η Νάντια Μπουλέ, από τη δική της πλευρά επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής σε κανένα άλλο πρότζεκτ.

Διαβάστε επίσης