Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύτηκε κρυφά

H Δήμητρα Αλεξανδράκη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που ακύρωσε τον γάμο της, το μοντέλο απάντησε

«Να σου πω ότι παντρεύτηκα; Να σου πω ότι χώρισα; Δε ξέρω τι από τα δυο είναι καλύτερο να πω για το συγκεκριμένο θέμα» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνέχισε, «’Η χώρισα ή παντρεύτηκα. Ένα από τα δυο. Το μονόπετρο το φοράω, άρα;».

Τότε οι συνεργάτες της εκπομπής παρατήρησαν ότι φοράει και βέρα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να προσπαθεί να αλλάξει θέμα.

«Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παππά και τελειώσαμε. Δε θέλω να το συζητήσω. Μη μου το κάνεις αυτό το πράγμα. Έχω αρχίσει και στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά κι εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα και την πρόταση γάμου. Καλύτερα να ήξεραν ότι είμαι μόνη. Αν είχες τα social μου θα καταλάβαινες που είναι το κακό. Θέλω να αποφύγω τελείως όλο αυτό το κομμάτι. Αν τον κόσμο τον ενδιαφέρει η Δήμητρα είναι η Δήμητρα. Τίποτα άλλο… Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να προχωρήσω. Να το λήξουμε εδώ; Είναι παράκληση» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε επίσης