Διονυσία Γεωργιάδου: “Δεν ξέρω αν θα γεννήσω το παιδί του Πάνου Νάτση”

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου.

Η μουσικός, , μίλησε για τη ζωή της μετά την απώλεια του αγαπημένου της και αποκάλυψε πως ενδέχεται να φέρει στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση, καθώς οι δυο τους ήδη είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ, μέσω ενός κοινού γνωστού. Απλά κοιταχτήκαμε και μου είπε να βγούμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου, παιδί ετοιμαζόμασταν να κάνουμε. Είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Είχαμε και μια αποβολή. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική, υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο», ανέφερε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

Και σύνέχισε: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο που καταρχήν δεν θα έχει πατέρα και που θα φέρει ένα πένθος. Θα γεννηθεί με μια ιστορία πένθους. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω».

Διαβάστε επίσης