Σούπερ Κική: «Ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι»

Στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε η Σούπερ Κική, όπου αναφέρθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την αποβολή που είχε το καλοκαίρι. 

«Έγινε και δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Συμβαίνουν αυτά. Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν πάθει και δεν είχαν τη δυνατότητα να το πουν δημόσια, όπως εγώ, και να πάρουν και την υποστήριξη που πήρα από τον κόσμο.

Οπότε όλα καλά. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με θάρρος και με χιούμορ πάνω από όλα. Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό. Η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι. Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα», εξομολογήθηκε η γνωστή influencer.

H Σούπερ Κική, ταξίδεψε πρόσφατα στην Ικαρία εξηγώντας ότι αυτό ήταν παρότρυνση της ψυχολόγου της. «Με ρώτησε η ψυχολόγος μου τι δεν θα έκανα ξανά, της είπα να πάω στην Ικαρία και μου είπε αυτό θα κάνεις.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Κική αναφέρθηκε και στον σύντροφο της, με τον οποίο δεν έχουν πλέον καμία επαφή.

Super Κική Βίκτωρας! Ποιος είναι ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ της που την ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΕΓΚΥΟ!!!  - Freegossip.gr

«Είχα μία τοξική σχέση. Ουσιαστικά η ενέργεια που είχαμε ήταν τοξική. Είδα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Πάω στον ψυχολόγο μπορεί και 2 φορές την εβδομάδα γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται να εξελισσόμαστε. Ό,τι κακό μου έχει συμβεί, από το να πάω στη φυλακή μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα έφταιγα εγώ. Δεν μιλάμε καθόλου με την πρώην σχέση μου. Θα πυροβοληθούμε αν συναντηθούμε. Δεν κρατάω κακία».

Διαβάστε επίσης