Ζώδια Σήμερα 3/9 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης ενθαρρύνει την πιο ανάλαφρη, πιο αυθόρμητη πλευρά σου. Αυτή η διέλευση δεν αφορά μόνο στην απόδραση από το συνηθισμένο, αλλά επεκτείνει τις εμπειρίες και το μυαλό σου. Η σημερινή αντίθεση Σελήνης – Άρη μπορεί να σε βρει να εργάζεσαι σε ένα τεταμένο περιβάλλον και μπορεί να στοχεύεις, να εστιάζεις και να επικεντρώνεσαι περισσότερο. Με μια μικρή προκλητική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα ενεργό μην αφήνεις τα παιχνίδια εξουσίας με κάποιον ή τα ανησυχητικά εργασιακά θέματα να σου χαλάσουν διάθεση.

Ταύρος
Είσαι συγκεντρωμένη σήμερα κυρίως σε ένα συναισθηματικό ή ιδιωτικό θέμα με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα. Μπορεί να υπάρξει μια συναρπαστική συνάντηση ή μια ανακάλυψη και είναι πολύ εύκολο να συνεργαστείς με κάποιους με διαφορετικούς σκοπούς. Οι συζητήσεις μπορεί να αφορούν σε χρηματικά, επιχειρηματικά ή ιδιοκτησιακά θέματα. Η μεγαλύτερη εστίαση σου σε περίπλοκα συναισθήματα μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα σου.

Δίδυμοι
Μπορεί να υπάρξουν κάποια συναισθήματα απογοήτευσης καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και άγχος σήμερα. Κάποιος στη ζωή σου μπορεί να είναι ζηλιάρης ή δόλιος. Η σημερινή δευτερεύουσα διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα μας ωθεί να αποφύγουμε μια άμεση διαδρομή προς τους στόχους μας. Ενώ είσαι διατεθειμένη να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο με τον Άρη στο ζώδιό σου, η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα και μπορεί να αναζητήσεις την αναγνώριση από τους άλλους.

Καρκίνος
Η συναισθηματική ενέργεια είναι λίγο τεταμένη σήμερα. Προσπαθείς να αποφύγεις το αδικαιολόγητο άγχος, ιδιαίτερα σχετικά με τις διαφορές απόψεων. Μπορεί να δυσκολευτείς να προσδιορίσεις τι περιμένουν οι άλλοι από σένα και τι πιστεύεις πραγματικά ότι μπορείς και πρέπει να κάνεις. Βρες τη μέση λύση. Μπορείς αναμφίβολα να αισθάνεσαι διχασμένη με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, αλλά το να έρθεις σε επαφή με πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες θα πρέπει πιθανώς να είναι προτεραιότητα.

Λέων
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, καθώς οι άλλοι δεν φαίνονται συνεργάσιμοι ή ανοιχτοί στις ιδέες σου, αλλά αυτή η επιρροή περνά γρήγορα. Αυτό οφείλεται σε μια μικρή προκλητική όψη Ήλιου – Πλούτωνα που προκαλεί φόβους μη επίτευξης των στόχων σου και την αίσθηση ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις στρατηγικές για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Η δουλειά, τα καθήκοντα ή το άγχος της καθημερινής ζωής μπορεί να σε απορροφήσουν. Οι σημερινές ενέργειες ενθαρρύνουν τις απρόσεχτες προσεγγίσεις και ίσως αποφασίσεις ότι η αναμονή για την αντιμετώπιση προβλημάτων είναι το καλύτερο.

Παρθένος
Μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να βάλεις τάξη, να φέρεις την αρμονία στο σπίτι ή στην προσωπική σου ζωή σήμερα. Ακόμα κι έτσι μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεπεράσεις τις απογοητεύσεις. Το να αφήνεις τα τεταμένα συναισθήματα να σε παρακινούν να κάνεις αλλαγές ή να αφήσεις πίσω σου μια εκνευριστική κατάσταση μπορεί να είναι παραγωγικό. Αν και το καθάρισμα του αέρα μπορεί να φαίνεται ότι είναι αυτό που χρειάζεσαι υπάρχει μια τάση να είσαι υπερβολικά αμυντική για να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο, οπότε το να περιμένεις είναι το καλύτερο.

Ζυγός
Με τη Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου όλη μέρα ελκύεσαι από ζωντανά περιβάλλοντα και ανθρώπους. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα και πιθανώς κρυφή ή παραπλανητική συμπεριφορά με τη μικρή πρόκληση Ήλιου – Πλούτωνα. Επίσης μια αντίθεση Σελήνης – Άρη δημιουργεί μια ψυχική ένταση. Το άγχος μπορεί να δημιουργηθεί καθώς συνειδητοποιείς ευθύνες που στην αρχή μπορεί να φαίνονται λίγο υπερβολικές για να τις αντιμετωπίσεις.

Σκορπιός
Οι ανάγκες άνεσης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη τη μέρα. Ακόμα κι έτσι μια πρόκληση Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να αυξήσει τις απαιτήσεις και τα επίπεδα άγχους σε σημεία. Το κλειδί είναι να αποφύγεις να εμπλακείς σε πάρα πολλά έργα ή να ανησυχείς για πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Θα σε βοηθήσει να κάνεις μια λίστα με προτεραιότητες ή να ακολουθήσεις μια βήμα προς βήμα προσέγγιση, αντί για μια διάσπαρτη που θα σε κάνει να νιώσεις πως τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Τοξότης
Η Σελήνη στο ζώδιο σου γεννά την ανάγκη για συναισθηματικό αυθορμητισμό. Ωστόσο η σημερινή διέλευση του Ήλιου – Πλούτωνα δεν είναι πολύ ελεύθερη ούτε ευνοεί την προώθηση προσωπικών σχεδίων. Ζητήματα εξουσίας, ελέγχου και ευθύνης μπορεί να προκύψουν ή οι ανησυχίες για τα χρήματα να θολώσουν τη σκέψη σου. Οι διαφορές και οι προβληματικές περιοχές βρίσκονται σε έντονη εστίαση, καθώς η Σελήνη αντιτίθεται στον Άρη και μπορεί να μην είναι εύκολο να δεις γύρω σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη τη μέρα προκαλεί την ανάγκη για ησυχία ή κάποιας μορφής υποχώρησης. Με μια μικρή πρόκληση Ήλιου – Πλούτωνα σήμερα ωστόσο θα μπορούσες να νιώσεις περίεργα. Απόφυγε όσο το δυνατόν περισσότερο την αρνητική σκέψη ή τις μεγάλες προσδοκίες. Επίσης, θα πρέπει να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις να παρασυρθείς σε συναισθηματικά παιχνίδια. Προσπάθησε να μην χρησιμοποιήσεις τακτικές χειραγώγησης για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Υδροχόος
Ενώ η σημερινή Σελήνη σε ωθεί να λαχταράς την ελαφρότητα στις αλληλεπιδράσεις, μια μικρή πρόκληση Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει πίεση. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις εάν εσύ ή οι άλλοι εστιάσετε στα ελαττώματα ή τις πολυπλοκότητες, κάτι που είναι μια τάση τώρα. Οι περισπασμοί είναι πολλοί και το κλειδί θα είναι να δώσεις προτεραιότητα και να υιοθετήσεις μια ώριμη προσέγγιση, αποφεύγοντας την  ισχυρή έλξη προς το παιχνίδι και τις αντιπαραθέσεις.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 10 οίκο σου όλη τη μέρα ασχολείσαι με αυτό που νιώθεις ότι απαιτείται και αξίζει τον κόπο. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση με τους άλλους, η οποία μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα ή μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι ευθύνες βαραίνουν περισσότερο από το συνηθισμένο. Περισπασμοί και ανησυχίες ή πυροτεχνήματα με φίλους ή εραστές μπορεί να διακόψουν τη ροή. Απόφυγε να εμπλακείς σε ανταγωνιστικά παιχνίδια όταν η ενέργεια σου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα αλλού.

Διαβάστε επίσης