Ζώδια Σήμερα 1/9 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η ικανότητά σου να εκφράζεσαι σήμερα μπορεί να σε κάνει να παρουσιάσεις με επιτυχία μια ιδέα ή ένα σχέδιο. Ο συγχρονισμός σου είναι εξαιρετικός και οι ανταγωνιστικές δραστηριότητες μπορούν να ευδοκιμήσουν. Φαίνεται να μυρίζεσαι ενστικτωδώς ευκαιρίες σε απίθανα μέρη. Μπορεί να υπάρξουν καλά νέα, μια ευεργετική συζήτηση ή νέες πληροφορίες που θα σε ωφελήσουν στη συνέχεια. Με την αρμονία του Άρη – Δία έχεις την τάση να αναλαμβάνεις την ηγεσία και δράση.

Ταύρος
Μπορεί να έχεις ισχυρά κίνητρα, αρκετά για να αναλάβεις δράση με στόχο να βελτιώσεις τις τρέχουσες συνθήκες, το αίσθημα ασφάλειας και το εισόδημά σου ή τους πόρους σου. Εντοπίζεις πιο εύκολα τις πηγές σπατάλης ή φόβου και λαμβάνεις μέτρα για να τις αφήσεις πίσω σου. Η εθελοντική εργασία ή κάποια άλλη δραστηριότητα πίσω από τα παρασκήνια μπορεί να είναι ευχάριστη. Τα οφέλη μπορεί να προέρθουν από κρυφά μέρη ή από πόρους που δεν ήξερες ποτέ ότι έχεις.

Δίδυμοι
Έχεις μια ιδιαίτερα καλή αίσθηση του συγχρονισμού σήμερα και αυτό σε κάνει πιο αποτελεσματική. Είσαι έτοιμη να αναλάβεις την πρωτοβουλία και να επιστρατεύεις τη διορατικότητα, ώστε να ενισχύσεις σημαντικά την ευτυχία σου. Οι άλλοι σε υποστηρίζουν και σε εμπιστεύονται, αναγνωρίζουν την ειλικρίνειά σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου συνδέεται με τον Δία στον κοινωνικό σου τομέα και αυτό φέρνει ευκαιρίες σε όλους τους τομείς.

Καρκίνος
Η υποστήριξη μπορεί να έρθει από τα παρασκήνια ή από απροσδόκητες πηγές σήμερα. Θα μπορούσες να κάνεις σημαντικές προόδους στην καριέρα ή τις ευθύνες σου. Μια σύνδεση Άρη – Δία σήμερα μπορεί να σε γεμίσει με περισσότερο θάρρος και ενέργεια και είναι λογικό να προσπαθήσεις να το εφαρμόσεις καλά. Θα μπορούσες επίσης να αναλάβεις δράση για ένα θέμα, να λύσεις ένα πρόβλημα ή να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Με τον Άρη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, το χάρισμά σου είναι λίγο πιο μυστηριώδες από ότι συνήθως.

Λέων
Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προωθήσεις έναν σκοπό ή να βοηθήσεις έναν φίλο κι αυτό να είναι μια έντονη εμπειρία. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα παθιασμένη ή ενθουσιώδης με ένα όνειρο, μια πεποίθηση ή μια ιδέα. Οι φίλοι ή οι συνεργάτες μπορούν να αποτελέσουν πηγή ευκαιρίας, να διευρύνεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου. Μια ευρύτερη άποψη μπορεί να φτάσει μέσω των συνδέσεών σου και είναι μια θετική, προσανατολισμένη στην ανάπτυξη, στιγμή που διευρύνει το μυαλό.

Παρθένος
Η υποστήριξη υπάρχει και ο συνδυασμός των πόρων σου με ένα έμπιστο άτομο μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος σου αυτήν τη στιγμή. Θέματα που σχετίζονται με χρέη, επιστροφές χρημάτων, οικειότητα και καριέρα είναι ευνοϊκά και η ανάληψη δράσης σε αυτούς τους τομείς είναι επιθυμία. Η ακεραιότητά σου λάμπει για αυτό ίσως τα πράγματα να πάνε καλά. Είναι μια δυνατή μέρα για προσωπικό μαγνητισμό και σύνδεση με ικανοποιητικούς τρόπους.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον σταθερό 2ο οίκο σου και οι περιστάσεις είναι τέτοιες που νιώθεις ότι μεγαλώνεις μέσω των επαφών σου με κάποιον ειδικό. Το να μοιράζεσαι μια οπτική ή μια προσωπική φιλοσοφία μπορεί να φέρει μια σχέση σε υψηλότερο επίπεδο κατανόησης. Είναι μια δυνατή στιγμή για να βοηθήσεις αλλά και να βοηθηθείς. Τα πράγματα φαίνεται να λειτουργούν καλύτερα στη συνεργασία παρά σε ατομικό επίπεδο τώρα. Μια μίνι ερωτική περιπέτεια ανεβάζει την ψυχολογία σου.

Σκορπιός
Θα μπορούσες να συμμετέχεις ενεργά στη έρευνα ή να ενθουσιαστείς ιδιαίτερα με το να βρεις μια απάντηση σε ένα πρόβλημα σήμερα και είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μπροστά. Είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείς τη μεγάλη εικόνα και να κάνεις σχέδια. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Η επίλυση ενός προβλήματος ή η ανακάλυψη κρίσιμων πληροφοριών μπορεί να είναι ενδυναμωτική.

Τοξότης
Μια ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό έργο μπορεί να προχωρήσει σήμερα. Φτιάχνεις τη δική σου τύχη κάτω από μια διέλευση Άρη – Δία που σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις την καρδιά σου με θάρρος. Κάποιος στη ζωή σου μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου ή το ζευγάρωμα με κάποιον να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο. Η Σελήνη περνά τη μέρα στη ζώνη του απορρήτου σου προσελκύοντας σε, σε δραστηριότητες που θεραπεύουν και ανανεώνουν το πνεύμα σου.

Αιγόκερος
Η αίσθηση του συγχρονισμού σου είναι αρκετά δυνατή αυτήν τη στιγμή και τα σχέδια μπορεί να ενωθούν καλά, ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν στη δουλειά ή τη ζωή στο σπίτι. Είσαι πιο αποφασισμένη από ότι συνήθως να κάνεις τα πράγματα να συμβούν και οι άνθρωποι γύρω σου φαίνονται πιο διατεθειμένη να συμβαδίσουν με τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σου. Τα συναίσθημα, το πάθος, η θέληση και ο ρομαντισμός μπορούν να μετακινήσουν και βουνά.

Υδροχόος
Η σημερινή όψη Άρη – Δία σε ενθαρρύνει να πετύχεις και να παλέψεις τους στόχους σου. Έχεις μια ισχυρή ικανότητα να εκφράζεσαι με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα σήμερα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά γόνιμες επαφές και νέα ενδιαφέροντα ή στην εύρεση λύσης ενός προβλήματος. Οι ανταλλαγές με άλλους μπορεί να είναι πολύ παθιασμένες ή έντονες και ωστόσο να διατηρούν μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι βασικές πληροφορίες μπορούν να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σου στο μέλλον.

Ιχθείς
Η σημερινή ενέργεια που κοιτάζει προς το μέλλον μπορεί να είναι αναζωογονητική. Ο Άρης και ο Δίας εναρμονίζονται βοηθώντας σε ένα θέμα σπιτιού, οικογένειας, επιχείρησης ή χρημάτων. Έχεις την τάση να θέλεις να κάνεις τα πράγματα να συμβούν και όχι απλώς να σκέφτεσαι το επόμενο βήμα σου. Είναι μια καλή στιγμή για έργα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Ο ενθουσιασμός είναι υψηλός για να κερδίσεις χρήματα και να φροντίσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης