Χριστίνα Μπόμπα: ” Θα κάνουμε ότι θέλουμε κι εμείς ξέρουμε τι είναι καλό για εμάς»

H Χριστίνα Μπόμπα απαντά σε όσους σχολίασαν με αρνητικό τρόπο το βαθύ ντεκολτέ της σε πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι της στο Μιλάνο.

Από την Κυριακή, δημοσιεύει μηνύματα που στηρίζουν τη στάση της και είναι κατά αυτών των αντιλήψεων. Στην ίδια λογική και η θέση που κράτησε ο Σάκης Τανιμανίδης για τα σχόλια που δέχτηκε η σύζυγός του.

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε στην κάμερα του Hapy Day για το φαινόμενο του mom shaming. Η Χριστίνα Μπόμπα τόνισε σχετικά: «Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια αλλά αυτή τη φορά θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media και με ακούει πολύς κόσμος πως έπρεπε να δώσω μια απάντηση, να περάσω το δικό μου μήνυμα. Είναι απελευθερωτικό, από την στιγμή που έχουν άποψη για ότι κάνουμε, να βγούμε και να πούμε πως θα κάνουμε ότι θέλουμε κι εμείς ξέρουμε τι είναι καλό για εμάς».

Ο Σάκης Τανιμανίδης πρόσθεσε με τη σειρά του: «Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, οι άνθρωποι πυ κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο ποστάροντας τη γνώμη τους στα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα ποιο είναι. Ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα πρέπει να απαντάς. Καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα, μια αντίστοιχη Χριστίνα να βγει εκεί έξω και να πει τη γνώμη της. και μπράβο της. και νιώθω πολύ υπερήφανος που είναι γυναίκα μου».

Διαβάστε επίσης