Λάμπρος Κωνσταντάρας για Στεφανία Γκουρνέλου: «Εγώ ευθύνομαι για τον χωρισμό μας»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε στην κάμερα πως χώρισε από την σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου ενώ παραδέχτηκε πως ευθύνεται αυτός.

«Προσπαθώ να κρατήσω τα κιλά μετά το Survivor. Κάνω λίγο διατροφή, κάνω γυμναστήριο γιατί ο μεταβολισμός μου είναι διαλυμένος ακόμα και θα είναι για καιρό, όπως όλων των ανθρώπων που πάνε εκεί», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε: «Απ’ ότι μαθαίνω η εκπομπή θα συνεχίσει και του χρόνου. Εγώ δεν ξέρω… Θέλω να συνεχίσω, αγαπώ πολύ την Ελένη Τσολάκη και το κανάλι μού έχει φερθεί πολύ ωραία».

Για τον χωρισμό του από τη Στεφανία Γκουρνέλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε: «Κάτι δεν πήγε καλά. Εντάξει, δεν υπάρχει τώρα στη ζωή μου, αλλά όλα καλά, μια χαρά. Δεν έπαιξε ρόλο η απόσταση του Survivor. Μετά δημιουργήθηκαν διάφορα θέματα, κυρίως ευθύνομαι εγώ πιο πολύ. Έγινε ειρηνικά κι αγαπημένα αυτός ο χωρισμός».

Διαβάστε επίσης