Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Mετά τους Απαράδεκτους ταράχτηκα. Έκανα ψυχοθεραπεία»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου  ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε, αλλά και τον λόγο που έκανε ψυχοθεραπεί μετά τους Απαράδεκτους.

«Δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι Απαράδεκτοι πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ’ αλλού και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι “γεια σου Δήμητρα”.

άτι που δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα έπαιξα. Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου», είπε για εκείνη την εποχή η Δήμητρα Παπαδοπούλου και συνέχισε:

«Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι.

Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία», παραδέχτηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου για την ξαφνική δημοσιότητα εκείνης της εποχής.

Διαβάστε επίσης