Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Με άρπαξε με βία και με πέταξε απέναντι»

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου τέλειωσε ύστερα από έναν μεγάλο καβγά που είχαν.

Στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού η παίκτρια της μπλε ομάδας κατηγόρησε τον συμπαίκτη της, πως την άρπαξε απο το χέρι τη και την έσπρωξε. 

«Εγώ δεν ήθελα να πω τίποτα από αυτά αλλά επειδή άνοιξε το θέμα ο Σπύρος θα μιλήσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να εκθέσω το χθεσινό γεγονός καθόλου. Ήθελα να μου ζητήσει συγγνώμη για αυτό που έκανε, με πείραξε η πράξη του. Φώναζε στα μούτρα μου και με κακοχαρακτήριζε. Του λέω “μη μου μιλάς, μη μου φωνάζεις δεν ξέρεις τη σύντροφό σου; Μη μου μιλάς έτσι, θα σου αστράψω χαστούκι”. Ήταν λάθος που το είπα, αλλά δεν το έκανα πράξη. Εκείνη τη στιγμή μου αρπάζει το χέρι και με πετάει απέναντι. Εγώ αυτό δεν ήθελα να το πω. Μου το κάνει αυτό και “πήγαινε για ύπνο, κακομαθημένη γλωσσού που θα μου πεις εμένα. Τέρμα το Story μας!”. Του είπα ότι πρέπει να μιλήσουμε οι δυο μας και φώναζε, τον παρακαλούσα να του εξηγήσω να μιλήσουμε. Είχα πάθει σοκ, ήθελα να μιλήσουμε σαν ζευγάρι. Δεν ήθελα ποτέ να τον εκθέσω. Ήθελα να μου ζητήσει συγγνώμη σήμερα και δεν θυμόταν τι έγινε. Έπαθα σοκ! Δεν ξεχνάω, πραγματικά δεν θέλω να πω άλλα» ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Η απογοήτευση είναι τεράστια. Στέκομαι δυόμιση μήνες στο πλευρό της, έχει ένα απίστευτο χαμόγελο. Νιώθω απίστευτη απογοήτευση. Την έχω στηρίξει σε όλες τις εκρήξεις της. Να μου κοβόντουσαν τα χέρια αν την έσπρωχνα. Είμαι τέρας ψυχραιμίας, δεν έχω ξεφύγει ποτέ και για κανέναν λόγο. Η υπερβολή της ξεφεύγει πέρα από κάθε φαντασία. Πέφτω από τα σύννεφα απόψε μαζί σου. Νιώθω αδιανόητη απογοήτευση. Υπήρξε ένταση, την είπα γλωσσού και κακομαθημένη αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα την έσπρωχνα. Ίσως να την απώθησα αλλά δεν έσπρωξα» απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Διαβάστε επίσης