Ζώδια Σήμερα 25/5 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η αίσθηση του σκοπού και η διαύγεια είναι οι κινητήριες δυνάμεις σήμερα. Το να εκτιμάς τα πιο απλά πράγματα στη ζωή σου έρχεται φυσικά και είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Εκπέμπεις γοητεία με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου και οι άνθρωποι τείνουν να σε εκτιμούν περισσότερο από ότι συνήθως. Είναι μια καλή στιγμή για να συνεισφέρεις σε μια ομάδα ή να βοηθήσεις ένα φίλο και να νιώσεις καλά με αυτό. Μπορεί να μην είναι μια απίστευτα αυθόρμητη μέρα, μπορείς όμως να πετύχεις αρκετά.

Ταύρος
Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου σε ενδιαφέρει η τάξη, η οργάνωση και η διαύγεια. Είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις και να συνδεθείς με άλλους με πρακτικούς τρόπους. Η μέρα ευνοεί τη σταθερή πρόοδο, την αξιοπιστία και τις προσπάθειες για εξασφάλιση μελλοντικών προσπαθειών. Η κρίση σου σε επιχειρηματικό επίπεδο είναι εξαιρετική και θα πρέπει να την εμπιστευτείς.

Δίδυμοι
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου σε βοηθά να ρυθμίσεις τον εαυτό σου. Μπορεί να ωφεληθείς από την εκπλήρωση μιας ευθύνης ή να κάνεις κάποια εργασία κάλυψης. Οι σχέσεις με φίλους μπορεί να είναι καταπραϋντικές ή σταθερές και μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι είναι πιο αξιόπιστοι από ότι ήταν πρόσφατα. Είσαι σε καλή φόρμα σήμερα όταν το όραμά σου είναι πρακτικό καθώς οι διελεύσεις υποστηρίζουν σταθερές προσπάθειες. Η κοινωνικές σου δραστηριότητες φέρνουν στον δρόμο σου νέες ερωτικές εμπειρίες και περιπέτειες.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν πρακτικά θέματα και σχέδια αλλά είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να αλληλεπιδράς με σκοπό. Είναι μια στιγμή που μπορείς να ζητήσεις βοήθεια, αν πραγματικά τη χρειάζεσαι. Μερικές φορές συμφέρει να επιτρέπεις στους άλλους να μπουν στα προβλήματά σου και σήμερα είναι μια από αυτές τις στιγμές. Εάν χρειάζεσαι να χειριστείς ένα δύσκολο οικονομικό θέμα οι σημερινές διελεύσεις είναι λογικές και δίκαιες. Ο έρωτας γίνεται ένα παιχνίδι που σε εξιτάρει.

Λέων
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου είναι υποστηρικτική και σταθερή. Ενώ μπορεί να υπάρχει κάποια επιφύλαξη στις σχέσεις και τις συνδέσεις σου, υπάρχει μια εξαιρετική αίσθηση σταθερότητας. Η ενίσχυση έργων και σχέσεων έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. Παλιά σοφία ή εμπειρία μπορεί να μπει στο παιχνίδι και να επιφέρει επίσης οφέλη. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα του πνεύματός σου όπου και θα σε εμπνεύσει για πάνω από δυο μέρες.

Παρθένος
Με την Αφροδίτη και τον Κρόνο να εναρμονίζονται σήμερα είναι μια καλή στιγμή για ρεαλιστικές εκτιμήσεις της υγείας, της εργασίας ή των οικονομικών ζητημάτων σου. Μπορείς να δεις πιο ξεκάθαρα τι πρέπει να βελτιωθεί και να αλλάξει, και η πραγματοποίηση προσαρμογών έρχεται με ελάχιστες έως καθόλου τύψεις. Είναι μια καλή στιγμή για να επιδιορθώσεις ή να ενισχύσεις τις σχέσεις σου ακόμα και τις ερωτικές.

Ζυγός
Η Αφροδίτη, ο πλανητικός σου κυβερνήτης εναρμονίζεται με τον Κρόνο και η εκπλήρωση των ευθυνών και των υποχρεώσεων σου, ειδικά απέναντι στους άλλους, έρχεται φυσικά και εύκολα. Έχεις την τάση να δείχνεις την εκτίμηση ή τη στοργή σου στους άλλους κι αυτό ενισχύει τις σχέσεις σου ακόμα και τις ερωτικές. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου αυξάνοντας την επίγνωση για τις ανάγκες των σχέσεων σου.

Σκορπιός
Μπορεί να αποκτήσεις μια νέα δεξιότητα ή να σημειώσεις πρόοδο σε ένα σπίτι ή ένα έργο εργασίας. Η αρμονία σήμερα μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου υποστηρίζει πρακτικές βελτιώσεις στο σπίτι, στη δυναμική της οικογένειας, την εργασία ή την υγεία σου. Είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσεις και να εκτιμήσεις την αξία των παραδόσεων και της ρουτίνας. Ίσως είναι καιρός να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ.

Τοξότης
Η σημερινή αρμονική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου είναι συντηρητική αλλά υποστηρικτική και βοηθά να τακτοποιηθείς, φέρνοντας κάποια σταθερότητα που χρειάζεσαι τώρα. Μπορεί να προσέχεις πρακτικές λεπτομέρειες που βελτιώνουν ή διασφαλίζουν σχέσεις και έργα. Το να νιώθεις και να εισπράττεις εκτίμηση σε παρακινεί περαιτέρω. Ο έρωτας σε συναρπάζει και θέλεις να ζήσεις κάθε στιγμή.

Αιγόκερος
Το βρίσκεις πιο φυσικό σήμερα να απολαύσεις τα καθήκοντά σου κυρίως λόγω της εστίασης σου στα μακροπρόθεσμα οφέλη. Αυτή η κατάσταση του μυαλού οφείλεται σε μια αρμονική όψη Αφροδίτης – Κρόνου που αναδεικνύει τα οφέλη της φροντίδας της ζωής σου με πρακτικούς τρόπους. Μεγαλύτερη αίσθηση σαφήνειας και σκοπιμότητες διευκολύνουν τα εργασιακά σχέδια σου και ο έρωτας πρωταγωνιστεί.

Υδροχόος
Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου η εκπλήρωση των ευθυνών σου ή η ενασχόληση με κάποια επιπλέον δουλειά μπορεί να είναι ικανοποιητική. Οι φίλοι, τα αδέλφια, οι γείτονες ή οι συμμαθητές μπορούν να έρθουν σε επαφή με εσένα και τα πρακτικό πνεύμα σου μπορεί να εκτιμηθεί. Μια χρήσιμη συζήτηση στα εργασιακά μπορεί να σε βοηθήσει. Πέτα ταμπού και προκαταλήψεις σε θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Ιχθείς
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου είναι καλή για να εκτιμήσεις τις απλές απολαύσεις αντί να ενδώσεις στην αίσθηση ότι χρειάζεσαι περισσότερα για να είσαι ευτυχισμένη. Είναι ένας παράγοντας ενίσχυσης που ευνοεί τη φροντίδα των καθηκόντων και των ευθυνών. Τα ερωτικά θέματα επηρεάζονται επίσης κυρίως από πρακτικές σκέψεις. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των πόρων σου.

Διαβάστε επίσης