Κόρτνει Καρντάσιαν – Τράβις Μπάρκερ: Σήμερα ο θρησκευτικός γάμος στην Ιταλία – Οι διάσημοι καλεσμένοι

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker αναμένεται να παντρευτούν σήμερα με θρησκευτικό γάμο στο Πορτοφίνο της Ιταλίας.

Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι τέλεσε τον πολιτικό γάμο του, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του και απόψε το απόγευμα θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία των αγαπημένων του προσώπων. Πληροφορίες λένε ότι το επιβλητικό Castello Brown, το κάστρο που δεσπόζει στο Πορτοφίνο, νοικιάστηκε για να γίνει το μεγάλο και πολυτελές event.

Όπως είναι επόμενο στην Ιταλία ταξίδεψε σύσσωμη η οικογένεια Kardashian/Jenner! Μπορεί στο πολιτικό γάμο τους στην Santa Barbara να μην έδωσε κανείς το παρών, ωστόσο στο Portofino βρίσκονται ήδη η Kim, η Khloe, η μητέρα της Kris Jenner αλλά και οι δυο μικρότερες αδερφές της Kylie και Kendall Jenner. 

Το βράδυ του Σαββάτου, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker τους κάλεσαν σε δείπνο σε ένα εντυπωσιακό γιοτ, ενώ μια μέρα πριν πραγματοποίησαν το pre-wedding party τους. Οι φωτογραφίες των διάσημων αδερφών κυκλοφόρησαν σε όλο το διαδίκτυο με τις Kardashian να κάνουν… «ντόλτσε βίτα» στην Ιταλία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗabout:blank

Διαβάστε επίσης