Γεωργία Μπίκα: «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα»

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου και καλεί την 24χρονη να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.

Το βράδυ της Δευτέρας η Γεωργία Μπίκα θέλησε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά δημόσια με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έπειτα από μια πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη, μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια ‘”βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας», έγραψε η 24χρονη στα Instagram Stories της.

Διαβάστε επίσης