Ζώδια Σήμερα 16/5 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η απαλή εποχή του Ταύρου δημιουργεί μια ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα και είναι ιδανική στιγμή για να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς σου. Με τον Ήλιο στη ζώνη των χρημάτων σου ωστόσο επικεντρώνεσαι στον εντοπισμό προσπαθειών ενίσχυσης του εισοδήματός σου που θεωρείς ότι αξίζουν πραγματικά τον χρόνο και την ενέργειά σου. Συνειδητοποιείς όλο και περισσότερο πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που κατανοούν και εκτιμούν τις ικανότητες και τα θέλω σου. Η κοινωνική Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων θα κινείται στο ζώδιό σου από τις 2 έως τις 28/5 και ενισχύει τον έρωτα. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 10 /5 και αυτό το διάστημα βεβαιώσου ότι κάνεις διπλό έλεγχο των email σου πριν τα στείλεις και κράτα κλειστές τις καρτέλες στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Από τις 23/5 έως τις 3/6 θα κινείται στον τομέα των χρημάτων σου. Γύρω στις 16/5 όταν η σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος χτυπήσει τη ζώνη της οικειότητάς σου μπορεί να είναι καιρός να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε ή οποιονδήποτε που διακυβεύει την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσής σου. Ίσως είναι καιρός να συζητήσεις σκληρά για τα χρήματα με ένα σημαντικό συνεργάτη, δεδομένου ότι αυτή η εποχή της έκλειψης φωτίζει τον άξονα που επιβλέπει τις αξίες και τους κοινούς πόρους. Ένα κύμα αυξημένης ενέργειας δημιουργεί ο διεκδικητικός Άρης που θα κινείται στο ζώδιό σου από τις 24/5 έως τις 5/7.

Ταύρος
Είσαι πιστή, προσγειωμένη και εναρμονισμένη με τις αισθήσεις σου όσο κανένας άλλος, αλλά η ευελιξία δεν είναι ακριβώς το πλεονέκτημά σου, επομένως οι αλλαγές που έχεις κάνει από την περίοδο των εκλείψεων μέχρι τώρα, μπορεί να μην ολοκληρωθούν με τον τρόπο που θα ήθελες. Ευτυχώς καθώς ο Ήλιος διασχίζει το ζώδιό σου απολαμβάνεις μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και αυτογνωσίας που μπορεί να διευκολύνει την πλοήγηση σε οποιεσδήποτε ασυνήθιστες ανατροπές, που επηρεάζουν τους προσωπικούς στόχους και τις στενότερες σχέσεις σου. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στη ζώνη της πνευματικότητάς σου από τις 2 έως τις 28/5 έχεις κάθε δικαιολογία για να κάνεις ένα βήμα πίσω από την αδιάκοπη ενασχόληση, που σε ξεκουράζει και σε βοηθά να βελτιώσεις το παιχνίδι φροντίδας του εαυτού σου, ειδικά δίπλα στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να ιντριγκάρει το μυαλό σου. Θα λάβεις άλλο ένα πράσινο φως επιβράδυνσης όταν ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Η έκλειψη Σελήνης πλήττει τον τομέα της συνεργασίας σου και σου ζητά να σκεφτείς το πως καλλιεργείς όχι μόνο τις σχέσεις σου, αλλά και την αίσθηση του εαυτού σου. Το ένα θα πρέπει να υποστηρίζει το άλλο και αν δεν συμβεί αυτό μπορεί να βρεθείς στον “γκρεμό” ή στο δίλημμα μιας μεγάλης αλλαγής.

Δίδυμοι
Με τον Ήλιο και την πιο πρόσφατη έκλειψη να φωτίζει τη ζώνη πνευματικότητάς σου είναι πιθανό να νιώθεις ότι προχωράς προς τα εμπρός, να αγκαλιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Πραγματικά ολόκληρος αυτός ο μήνας είναι για να εκμεταλλευτείς την απαραίτητη επιβράδυνση, ενώ παραμένεις συνδεδεμένη με τους άλλους ειδικά με τα άτομα που αγαπάς ή χρειάζεσαι, όπως φίλους, συνεργάτες ακόμη και τους γείτονές σου. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι η Αφροδίτη από τις 2 έως τις 28/5 θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου πυροδοτώντας την επιθυμία και τις ευκαιρίες να συμμετάσχεις σε ομαδικές προσπάθειες. Αλλά όταν ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου από τις 10 έως της 22/5 και στον τομέα της πνευματικότητάς σου από τις 22/5 έως τις 3/6 θα μπορούσε να είναι δύσκολο να καταφέρεις κάτι νέο. Ωστόσο σκέψου το πως μπορείς να τελειοποιήσεις τις υπάρχουσες προσπάθειες και υποθέσεις σου. Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα πραγματοποιείται στον τομέα της ευεξίας, της καθημερινής ρουτίνας και σε ωθεί να οργανωθείς περισσότερο και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Είναι μια ευκαιρία να συμπονέσεις τον εαυτό σου και να έχεις απλά επίγνωση του τι θέλεις να πετύχεις. Η ερωτική σου ζωή έχει ενδιαφέρον και ποικίλες εμπειρίες.

Καρκίνος
Η εποχή του Ταύρου για σένα είναι ιδανική για να εξερευνήσεις πως μπορείς να κάνεις τις μακροπρόθεσμες επιθυμίες σου πραγματικότητα, να φροντίσεις τις φιλίες σου και τις συλλογικές σχέσεις σου. Λαχταράς μια αίσθηση σύνδεσης η οποία μερικές φορές θα μπορούσε να γίνει εντονότερη κατά τη διάρκεια του μήνα. Ενώ η γλυκιά Αφροδίτη κινείται στον τομέα της καριέρας σου από τις 2 έως τις 28/5 θα είναι πιο εύκολο να αφήσεις μια μόνιμη, θετική εντύπωση σε ανώτερα πρόσωπα και σε άτομα που σέβεσαι. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις θα μπορούσαν ακόμα να σε οδηγήσουν στο να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή μια ηγετική θέση, για αυτό απόλαυσε την ιδέα να παραμείνεις στο προσκήνιο. Ωστόσο ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 10/5 και καλά θα κάνεις να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου. Γύρω στις 16/5 η έκλειψη σου δίνει δύναμη για να ασχοληθείς με τις πιο βαθιές ανάγκες σου και σε ενθαρρύνει να λες την αλήθεια σου μέσα στις σχέσεις σου, είτε πρόκειται για ερωτικές, πλατωνικές είτε επαγγελματικές.

Λέων
Η εποχή του Ταύρου δίνει τεράστιο ενδιαφέρον στην επαγγελματική σου ζωή οπότε το πιθανότερο είναι να έχεις ακόμη περισσότερη συνείδηση στο να καλλιεργήσεις τις σχέσεις σου με ανώτερους, πελάτες ή οποιονδήποτε θέλεις να εντυπωσιάσεις και να προωθήσεις την καριέρα σου. Χάρη στη γοητευτική Αφροδίτη και τον θεατή Άρη που κινούνται στον τομέα της περιπέτειάς σου καταφέρνεις να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Ενώ ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 10/5 στον τομέα της φιλίας σου θα μπορέσεις να έρθεις ξανά σε επαφή με άτομα του παρελθόντος που είναι πρόθυμα να βουτήξουν σε μια συλλογική προσπάθεια. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16/5 σε πιέζει να βρεις τις ισορροπίες μεταξύ της εσωτερικής και της δημόσιας ζωής σου. Και ενώ ο πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει στη ζώνη της καριέρας σου από τις 22/5 έως τις 3/6 μπορείς να προετοιμαστείς για περισσότερη αναγνώριση και επιτυχία στο άμεσο μέλλον. Η ερωτική σου ζωή έχει εκπλήξεις και επιστροφές από το παρελθόν.

Παρθένος
Η εποχή του Ταύρου σου προσφέρει γενικά πολλές ευκαιρίες για να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου, επειδή ο Ήλιος κινείται με αυτοπεποίθηση στον τομέα της περιπέτειάς σου και της ανώτερης μάθησης εμπνέοντάς σε να ανοίξεις λίγο τα φτερά σου. Ο πλανήτης του έρωτα η Αφροδίτη αλλά και ο Άρης σε προτρέπουν να ξεκαθαρίσεις τι έχεις ανάγκη και τι χρειάζεσαι από τις κοντινές και αγαπημένες σου σχέσεις. Ωστόσο ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της καριέρας σου από τις 10 έως 22/5 και στον τομέα της ανώτερης μάθησης από τις 22 έως τις 3/6. Αν και μπορεί να μην βλέπεις την επαγγελματική πρόοδο που ήθελες, έχεις μια σταθερή ανοδική έστω και αργή εξέλιξη. Εάν είσαι λίγο υπομονετική τα αποτελέσματα θα φανούν. Η διατήρηση της εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης σου θα μπορούσε να είναι λίγο δύσκολη, ιδιαίτερα γύρω στις 16/5 όταν η σεληνιακή έκλειψη αυτού του μήνα ενεργοποιούν τον τομέα της επικοινωνίας σου και αυξάνει την ένταση της κοινωνικής σου ζωής. Είναι σημαντικό να γνωρίσεις ποιες σχέσεις είναι περιστασιακές, σε ποιες αξίζει να εστιάσεις την ενέργειά σου και σε ποιες να πεις ένα σταθερό όχι.

Ζυγός
Είσαι προσανατολισμένη στις σχέσεις και οι πλανήτες είναι εντελώς στο πλευρό σου αυτόν τον μήνα, ειδικά όταν πρόκειται να υποστηρίξεις τις στενότερες από αυτές. Για αρχή, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου μετακινείται στον τομέα της συνεργασίας σου στις 2/5, όπου θα παραμείνει έως τις 28/5 υποστηρίζοντας τις προσπάθειές σου να συναναστραφείς με φίλους, συναδέλφους ή κάποιον ειδικό για να σημειώσεις πρόοδο σε έναν κοινό στόχο. Αργότερα, ο Άρης περνώντας από τον ίδιο τομέα φέρνει ακόμα πιο δυναμική ενέργεια σε αυτές σου τις προσπάθειες. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του αρχικά από τις 10 έως τις 22/5 στον τομέα της ανώτερης μάθησης και μετά σε αυτόν της οικειότητάς σου από τις 22 έως τις 3/6, προκαλώντας σε να επανεξετάσεις το παρελθόν και το τι ακριβώς θέλεις. Αυτό το διάστημα, μια ματιά στο παρελθόν θα μπορούσε να προσφέρει μεγάλη σαφήνεια για το παρόν και το μέλλον σου. Οπότε αυτό το διάστημα μια ενδεχόμενη επανασύνδεση σκέψου καλά αν αξίζει τον κόπο κι αν έχει κάτι σημαντικό να σου δώσει.

Σκορπιός
Ο προηγούμενος μήνας ολοκληρώθηκε με μια έκλειψη που μπορεί να προκάλεσε σοκ στις συνεργασίες σου χάρη σε μια Ηλιακή έκλειψη εκεί. Είναι σαφές ότι κινείσαι σε εντελώς νέο έδαφος τώρα και αυτό θα μπορούσε να είναι συναρπαστικό, αρκεί να είσαι πιο άνετη με το άγνωστο. Αυτός ο μήνας σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου, να βρεις ομοϊδεάτες και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Όταν ο Ερμής υποστηρίζει τον τομέα της οικειότητάς σου από τις 10 έως τις 22/5 έχεις μια μοναδική ευκαιρία να επαναξιολογήσεις τους πόρους σου και να κάνεις λίγη θεραπεία σε βαθιά ριζωμένα συναισθήματα. Στη συνέχεια γύρω στις 15/5 είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις τα αποτελέσματα ή την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης να επηρεάζουν τον τομέα της συνεργασίας σου. Από τις 24/5 έως τις 5/7 ο Άρης θα βρίσκεται στον τομέα της καθημερινής σου ρουτίνας, πυροδοτώντας την ώθηση σου για να προχωρήσεις και να βρεις τις ισορροπίες σου συνδυάζοντας υποχρεώσεις και απόλαυση. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει, καθώς ευχάριστες δραστηριότητες σας φέρνουν πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή μια αποσύνδεση από το παρελθόν σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τα όνειρα σου να εκπληρώνονται.

Τοξότης
Έχεις επικεντρωθεί στην τελειοποίηση της καθημερινής σου ρουτίνας και ελέγχεις μια σειρά από συσσωρευμένες υποχρεώσεις από τη λίστα σου, χάρη στη σίγουρη κίνηση του Ήλιου στον τομέα της ευεξίας σου από τα μέσα του προηγούμενου μήνα. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες μπορεί να σου φανούν αρκετά βαρετές, αλλά να θυμάσαι ότι ο Μάιος είναι γεμάτος με φλογερές δονήσεις που θα σου επιτρέψουν να εκφραστείς δημιουργικά και να περάσεις χρόνο με ενδιαφέροντα άτομα. Για αρχή, η Αφροδίτη με γνώμονα τις σχέσεις, κινείται στο ζώδιο του Κριού και στον ρομαντικό σου τομέα από τις 2 έως τις 28/5, φέρνοντας περισσότερο αυθορμητισμό και ενέργεια που αγαπά τη διασκέδαση, την κοινωνικότητα και την ερωτική σου ζωή. Η σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στα μέσα του μήνα πέφτει στη ζώνη της πνευματικότητας σου, κάτι που θα μπορούσε να αποδειχθεί υπερ-συναισθηματικό. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10/5 επιβραδύνει λίγο τους ρυθμούς των εργασιακών σου αλλά να θυμάσαι πως δεν συμβαίνει μόνο σε σένα αυτό. Κλείσε παλιές εκκρεμότητες και αναθεώρησε ή επανεξέτασε τα σχέδια σου προτού τα προωθήσεις. Ξαναβάλε στη ζωή σου τη γιόγκα και τον διαλογισμό και επαναπροσδιόρισε την φροντίδα του εαυτού σου.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος με αυτοπεποίθηση διασχίζει τον τομέα της αυτοέκφρασης από τα μέσα του προηγούμενου μήνα και η έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του μήνα πιθανότατα έδωσε μια ενδιαφέρουσα ώθηση στις πιο εγκάρδιες σχέσεις σου και σου έδειξε τον τρόπο να ακούς την εσωτερική σου φωνή και τις ανάγκες σου -κάτι που συνεχίζεται έως τις 21/5. Στο μεταξύ όμως η κοινωνική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, προσφέροντάς σου πολλές άνετες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στο διάστημα αυτό θα συνειδητοποιήσεις πως είναι εντελώς απαραίτητο να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς των εργασιακών σου έτσι ώστε να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με αυτούς και αυτά που αγαπάς. Αυτό εξυπηρετεί ωστόσο, καθώς ο Ερμής από τα 10 του μήνα θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και ρίχνει την ενέργειά σου. Η σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στα μέσα του μήνα φωτίζει τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, ανοίγοντάς σου τα μάτια στη σημασία του να είσαι ομαδικός παίκτης και να νιώθεις μέλος μιας κοινότητας. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις πολλές εκπλήξεις με τις όψεις του σχηματίζει το πλανητικό σκηνικό αυτόν τον μήνα.

Υδροχόος
Ο Ήλιος με αυτοπεποίθηση το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στον τομέα του σπιτιού ωθώντας σε να φωλιάσεις και να φροντίσεις το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τον εαυτό σου. Στα μέσα του μήνα η σεληνιακή έκλειψη στον τομέα της καριέρας σου θα σε παρακινήσει να σκεφτείς πως οι συναισθηματικές σου πληγές που απαιτούν ακόμη επούλωση θα μπορούσαν να επηρεάσουν την επαγγελματική σου πορεία. Είναι επίσης μια ευκαιρία να συμβιβάσεις τις δημόσιες φιλοδοξίες σου με την επιθυμία να είσαι παρούσα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Από τις 21/5 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Διδύμων μπορείς να ακολουθήσεις τις δημιουργικές σου παρορμήσεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν είσαι μόνη. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις τους στόχους σου και να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις. Ωστόσο δεν αποκλείεται να επαναφέρει μια παλιά αγάπη στον δρόμο σου.

Ιχθείς
Η εποχή του Ταύρου είναι συνήθως μια πολύ κοινωνική περίοδος για εσένα χάρη στην Ήλιο που φέρνει ζωτικότητα στον τομέα της επικοινωνίας σου. Με τη σεληνιακή έκλειψη στα μέσα του μήνα μπορεί να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στη μέση μιας μεταμόρφωσης, καθώς αναθεωρείς τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, την προοπτική της μεγάλης εικόνας και τη φιλοσοφία ζωής. Μπορείς να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές και πολλές υποχρεώσεις σου κάνοντας ένα βήμα πίσω για να εστιάσεις σε καλλιτεχνικά έργα ή άλλες δραστηριότητες που εκτιμάς. Στην πραγματικότητα μπορείς να εμπνευστείς, να τιμήσεις τις ρίζες σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα συμπεριλαμβανομένου και του ερωτικού σου συντρόφου. Την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα επιβράδυνε τους ρυθμούς σου και κάνε πολλά διαλείμματα καθώς είναι μια νυσταγμένη περίοδος που σηκώνει ονειροπολήσεις και ξεγνοιασιά. Πιθανά τεχνικά προβλήματα αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία.

Διαβάστε επίσης