Ναταλία Γερμανού: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας»

Με αφορμή την κοσμοσυρροή που δημιουργήθηκε στα Φάρσαλα για την άφιξη του Γιώργου Κατσαούνη και τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πάρει θέση.

Η παρουσιάστρια, τοποθετήθηκε για την βίαιη συμπεριφορά που είχε ο Κατσαούνης απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια, όπου πολλοί τον χαρακτήρισαν αρνητικά και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ανέφεραν την συγκεκριμένη εικόνα στα Φάρσαλα ως κατάντια της κοινωνίας.

Η Ναταλία Γερμανού, βάσει του συγκεκριμένου σχολίου, θέλησε να πει την άποψή της για την κατάντια της κοινωνίας μας και την υπόθεση του αγνοούμενου Θύμιου από τον Πύργο που υπέστη μπούλινγκ από νταήδες.

«Δεν τους νοιάζει στα Φάρσαλα αυτό (ότι αποβλήθηκε λόγω σωματικής βίας). Και θα σου πω και κάτι που το συζητούσα με τον αρχισυντάκτη μου, γιατί διάβασα και κάτι σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του Κατσαούνη που έγραφαν για κατάντια της κοινωνίας μας. Παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν είναι αυτή η κατάντια της κοινωνίας μας, το να μαζευτεί μια μερίδα ανθρώπων να επευφημούν έναν συντοπίτη τους που τον γουστάρουν και τον αγαπούν, επειδή έτσι θέλουν… Δεν πειράζει, δεν είναι κακό αυτό!

Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν κάποιοι νταήδες και μπούληδες πάνε στον Πύργο Ηλείας και τραμπουκίζουν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί πολύ σοβαρό τροχαίο, στον Θύμιο αναφέρομαι, και τον αναγκάζουν να εξαφανιστεί και να ψάχνουμε τα ίχνη του. Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, κάποιοι τραμπούκοι που τα βάζουν με έναν άνθρωπο που είναι ευάλωτος, ανήμπορος και δυστυχής. Εκεί είναι η κατάντια και όχι επειδή ζητωκραυγάζουν επειδή ένας συντοπίτης μας γύρισε κι έτσι γουστάρουμε να του πούμε κι ένα μπράβο. Καταλάβατε;» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης