Ζώδια Σήμερα 15/5 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Κυριακή σήμερα και επιτέλους καταφέρνεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου, να τα βρεις με τον εαυτό σου, να τον δικαιολογήσεις και να τον φροντίσεις περισσότερο. Παρά του ότι αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου, επιλέγεις να βρεθείς με ανθρώπους που δεν είναι της απολύτου εμπιστοσύνης ή αρεσκείας σου, προκειμένου να περάσεις καλά. Έχεις την ικανότητα να διακρίνεις τις ανάγκες και επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, για αυτό φρόντισε να τον ικανοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην κυνηγάς άτομα που ξέρεις ότι δεν θα ανταποκριθούν στα καλέσματά σου.

Ταύρος
Η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη, για αυτό και το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπά. Επίλεξε να βρεθείς με ανθρώπους που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και δεν θα τη ρίξουν περισσότερο. Έχεις ανάγκη να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις. Φρόντισε να συμπεριλάβεις τον ερωτικό σύντροφό σου σε ό,τι κι αν κάνεις και μην τον αφήνεις να αισθάνεται ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Βάλε φρένο σε αναμνήσεις του παρελθόντος εσύ που είσαι μόνη και φρόντισε τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Κάνε σήμερα πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως. Φρόντισε να συναναστραφείς με διαφορετικούς ανθρώπους, με πρωτόγνωρα ή ξένα για σένα ενδιαφέροντα και θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζεις και μπορούν να σε κάνουν να περάσεις όμορφα. Απομόνωσε και σαγήνευσε τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάνε τον να θυμηθεί τη γυναίκα που ερωτεύτηκε. Η επικοινωνία είναι αυτή που μπορεί να σε μαγέψει σε οποιαδήποτε νέα γνωριμία. Και το άτομο που φαίνεται να γνωρίζεις διαθέτει αυτό το χάρισμα.

Καρκίνος
Η εξωστρέφειά σου φαίνεται να περιορίζεται λίγο σήμερα και περισσότερο σε εμπνέει η μοναξιά και το σπίτι. Ασχολήσου με τους προσωπικούς χώρους σου, ανανέωσε τη διακόσμηση του χώρου σου και φρόντισε τον εαυτό σου. Τώρα με τον ερωτικό σύντροφό σου θα χρειαστεί να κάνεις μια υπέρβαση. Χρειάζεται το ενδιαφέρον σου, για αυτό ακολούθησε τις προτάσεις και επιθυμίες του. Ο έντονος συναισθηματισμός που εκπέμπεις σε κάνει ακαταμάχητη. Για αυτό εισέπραξε τον θαυμασμό των άλλων εσύ που είσαι μόνη και αρκέσου απλά στο να σε πολιορκούν και να σε κομπλιμεντάρουν.

Λέων
Το έντονο πάθος σε χαρακτηρίζει και σε διακρίνει απόλυτα σήμερα σε ό,τι κι αν κάνεις. Η ενέργειά σου βρίσκεται στα ύψη και θέλεις να απολαύσεις το κάθε λεπτό. Ξεχνάς βέβαια το ταλαιπωρημένο σου κορμί που χρειάζεται ξεκούραση. Ο σύντροφός σου δεν φαίνεται να έχει σκοπό να σου χαλάσει κανένα χατίρι. Είναι αποφασισμένος να βελτιώσει το επίπεδο της σχέσης σας και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το κέφι σου και να μειώσει τη γοητεία σου. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν στη ζωή σου φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Μην παίρνεις γρήγορες αποφάσεις.

Παρθένος
Θέματα καθημερινότητας συνεχίζουν να σε απασχολούν παρόλο που είναι σήμερα Κυριακή. Βάλε φρένο στις σκέψεις σου και φρόντισε να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Σε περιμένουν πολλές υποχρεώσεις από αύριο και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Προετοιμάσου να υποστείς μια γκρίνια από τον ερωτικό σύντροφό σου. Παραδέξου τα λάθη σου και μην δίνεις έκταση σε συζητήσεις που δεν ξέρεις που θα καταλήξουν. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και νιώθεις ότι έχεις κάνει πολλά για να το κατακτήσεις, αποστασιοποιήσου λιγάκι.

Ζυγός
Απόλαυσε τη μέρα σου με τον τρόπο που εσύ ξέρεις και θέλεις κι άσε τους άλλους να παραπονιούνται. Όσο τους κάνεις τα χατίρια, τόσο περισσότερες απαιτήσεις έχουν από εσένα. Δημιούργησε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για τον σύντροφό σου. Μαγείρεψε κάτι ξεχωριστό και επίλεξε ένα κρασί που σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα θα μεθύσει και τους δυο από έρωτα. Αν είσαι μόνη, η ενισχυμένη διαίσθησή σου σε οδηγεί στο παρελθόν. Κάτι αρνείται μέσα σου να παραδεχτεί ότι έχει κλείσει αυτό κεφάλαιο. Κάνε κινήσεις προσέγγισης, χωρίς όμως να υπερβείς τον εγωισμό και εαυτό σου.

Σκορπιός
Ευκαιρία σήμερα να ασχοληθείς με την οικογένεια και το σπίτι. Η διάθεσή σου επιτρέπει να τους κατανοήσεις, να τους πλησιάσεις ουσιαστικά και να τους δείξεις τη στήριξη και την αγάπη σου. Πέρασε αρκετές ώρες στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου και δείξε του το ερωτικό σου ταμπεραμέντο. Να ξέρεις πως αυτό είναι το ισχυρό σου ατού κι έτσι μπορείς να τον κάνεις και ότι θέλεις. Οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν να είσαι βέβαιη για αυτό, εσύ που είσαι μόνη.

Τοξότης
Ιδιαίτερα επικοινωνιακή και κοινωνική σε βλέπω να είσαι σήμερα, για αυτό και το σπίτι δεν σε βλέπει σχεδόν καθόλου. Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις ωρών, θα εκπληρώσουν την ανάγκη σου και θα σε ικανοποιήσουν. Ίσως βέβαια να έχεις και την ανάγκη να εμπλουτίσεις τις απόψεις σου και να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ό,τι κι αν σε ρωτήσει. Μην το θεωρήσεις ανάκριση, ενδιαφέρον είναι. Με τη γοητεία και τη λάμψη σου σε συνδυασμό με το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο, σίγουρα μπορείς να κατακτήσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Το βάρος και η ευθύνη των οικονομικών φαίνεται να ρίχνει λιγάκι τη διάθεσή σου. Αντιμετώπισε την κατάσταση με σοβαρότητα, όμως μην την αφήνεις να σου γίνει εμμονή. Κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τις σκέψεις σου, έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι. Μην αρνείσαι προτάσεις του ερωτικού συντρόφου. Έχει κανονίσει τόσα πράγματα για σήμερα και όλα μάλιστα συμπεριλαμβάνουν την ανανέωση της σχέσης σας. Μην τον απογοητεύεις. Δεν αποκλείεται καθόλου σήμερα να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, για αυτό μην κλείνεσαι στο σπίτι και μην κλείνεις την πόρτα στην τύχη σου.

Υδροχόος
Ένα είναι το δίλημμα της μέρας: Να αφιερώσεις τη μέρα στον εαυτό σου και να μην κάνεις τίποτα ή να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η δική μου άποψη και η παρότρυνση των πλανητών είναι να ακολουθήσεις το δεύτερο. Να συναντήσεις κοντινά σου πρόσωπα, να περάσεις αρκετό χρόνο μαζί τους και να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Μην κρατάς εγωιστική στάση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Μπορεί να ξεσπάσει μια καταιγίδα που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Διαχειρίσου την κατάσταση σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τακτ και διαλλακτικότητα. Μην πιέζεις καταστάσεις και αφήσέ τες να εξελιχθούν από μόνες τους.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη διεγείρει την επιθυμία σου για περισσότερη αρμονία στη ζωή σου και σήμερα σε οδηγεί στην αγκαλιά και τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων. Μια ζεστή ατμόσφαιρα θα σε ξεκουράσει ψυχικά και σωματικά.
Κάνε έναν ουσιαστικό διάλογο με τον σύντροφό σου και εξομολογήσου τις κρυμμένες αλήθειες σου. Τις ευαισθησίες σου είναι όμορφο να τις εκφράζεις κάποιες φορές. Εσύ που είσαι μόνη, αντί να περιμένεις να χτυπήσει ένα τηλέφωνο με τόση αγωνία, κάνε την κίνηση εσύ. Είτε επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είτε μια προσέγγιση σε ένα νέο άτομο, σε κάθε περίπτωση κάτι θα καταφέρεις.

Διαβάστε επίσης