Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Παρεξηγήθηκε με την Σίσσυ Χρηστίδου, αποχώρησε και εμφανίστηκε στην Ελένη Τσολάκη

Ζωντανά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μέσω σύνδεσης skype εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, με σκοπό να σχολιάσει τα όσα έγιναν στον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision.

Η Σίσσυ Χρηστίδου την καλημέρισε κανονικά και της ζήτησε να περιμένει μέχρι να επιστρέψει η εκπομπή από το διαφημιστικό διάλειμμα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε πως: «Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε μας είπε και επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα θύμωσε. Δεν ξέρω… της ζητούμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις. Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή. Επειδή τη δείξαμε τη γυναίκα, το διευκρινίζω».

Λίγη ώρα αργότερα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εμφανίστηκε στο πλατό της… απέναντι εκπομπής, Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη.

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Γείωσε» τη Σίσσυ Χρηστίδου και βγήκε στην Ελένη Τσολάκη

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε στο θέμα της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου και ξεκαθάρισε: «Θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Θύμωσε. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου!».

Διαβάστε επίσης