Πάνος Ιωάννίδης: Έγινε πατέρας για πρωτη φορά

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά, καθώς είχε κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την είδηση έκανε γνωστή, ο Γιώργου Μπέζα στο Znews, οτι ο κριτής του MasterChef υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί την περασμένη Παρασκευή και η ευτυχία του δεν περιγράφεται. 

Ο αγαπημένος σεφ μίλησε στην εκπομπή “Breakfast @Star” και αποκάλυψε τα συναισθήματά του τώρα που έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, πώς κατάφερε να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό το ευτυχές γεγονός αλλά και το όνομα που θα πάρει ο γιος του.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Διαβάστε επίσης