Ζώδια Σήμερα 6/5 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες σου με όλη σου την καρδιά. Χρειάζεσαι λίγη επιπλέον ξεκούραση, άνεση και ασφάλεια. Η προσκόλληση σε γνωστές δραστηριότητες μπορεί να είναι θεραπευτική και ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι πριν από τις πολυάσχολες μέρες που έρχονται. Ταυτόχρονα μπορεί να αισθάνεσαι ενθουσιώδης με τις αλλαγές. Η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται.

Ταύρος
Η Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου σε προδιαθέτει να αναζητήσεις περισσότερη ψυχική διέγερση και ποικιλία. Κάνεις επαφές, συλλέγεις πληροφορίες και εξερευνάς διαφορετικές ιδέες ή θέματα. Η διέλευση της Σελήνης κρατά το ενδιαφέρον σου στο τι συμβαίνει γύρω σου σήμερα. Μια όψη Ήλιου – Άρη που επηρεάζει το σήμερα, προκαλεί ενθουσιασμό ιδιαίτερα για φιλίες, ειδικά έργα και σχέδια. Μπορείς να κατακτήσεις ό,τι λαχταρά η ψυχή σου κυρίως αυτά που αφορούν στο συναίσθημα και τον έρωτα.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου αναζητάς την απλότητα και τη διαύγεια. Ελκύεσαι από ήρεμες και παραγωγικές δραστηριότητες. Οι ανάγκες σου για άνεση αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σήμερα και είναι μια καλή στιγμή για να ηρεμήσεις. Ωστόσο μπορεί να θελήσεις να αναλάβεις δράση σε ζητήματα σχετικά με τα χρήματα, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Τα κίνητρά σου γίνονται πιο ισχυρά αν λάβεις την καρδιά σου υπόψη.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας μια ευχάριστη ορμή ενέργειας στη ζωή σου και η επιθυμία να ξεκινήσεις εκ νέου ή να απολαύσεις μια ιδιαίτερη, νέα εμπειρία μεγαλώνει. Η ανάγκη σου να κοιτάξεις μπροστά και να προχωρήσεις είναι έντονη. Είναι καιρός να αναζητήσεις αποτελεσματικά κανάλια για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί να είσαι λίγο παραπάνω κυκλοθυμική από ότι συνήθως και ενώ δεν είναι λογικό να ακολουθείς κάθε συναισθηματική ιδιοτροπία, είναι σίγουρα μια εποχή του μήνα για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που νιώθεις.

Λέων
Η Σελήνη περνά σήμερα στον ηλιακό 12ο οίκο σου διεγείροντας την επιθυμία σου να απομακρυνθείς ή να κάνεις ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα. Ο επιπλέον χρόνος για ξεκούραση και προβληματισμό θα σου κάνει καλό. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις είναι εμπνευσμένες και μπορεί να αισθάνεσαι πολύ ενθουσιώδης ιδιαίτερα για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις παρακάτω.

Παρθένος
Η σημερινή Σελήνη διεγείρει την ανάγκη του να είσαι ελεύθερη. Το να περάσεις χρόνο με άτομα που σε αποδέχονται χωρίς κόπο είναι αναζωογονητικό τώρα. Είσαι γεμάτη ελπίδες και θετικές προοπτικές ανοίγονται τώρα μπροστά σου. Εστιάζεις σε σχέδια και στόχους που σχετίζονται με την προσωπική σου ολοκλήρωση και ικανοποίηση. Αυτός ο θετικός συναισθηματικός προσανατολισμός ενισχύεται από μια διέλευση Ήλιου – Άρη που σε ενθαρρύνει να εκφραστείς ή να εξερευνήσεις νέα και ενδιαφέροντα θέματα.

Ζυγός
Με τη Σελήνη στον τομέα των επιδόσεών σου σήμερα, η προσοχή σου στρέφεται στις δομές, τους κανόνες και τις ευθύνες. Ο καθορισμός ορισμένων στόχων μπορεί να σε βοηθήσει να παραμείνεις σε καλό δρόμο και να φροντίσεις τα οικονομικά σου. Μια διέλευση Ήλιου – Άρη είναι εξαιρετική για να αισθάνεσαι το κίνητρο και τον ενθουσιασμό στις αναζητήσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει τη διάθεση εξομολογήσεων. Εάν είσαι μόνη, απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου και το φλερτ.

Σκορπιός
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης εντείνει την επιθυμία σου για κίνηση προς τα εμπρός, ανάπτυξη και ανακάλυψη. Η διάθεσή σου ανεβαίνει. Οι κοινές εμπειρίες και οι ιδέες με άτομα που εμπιστεύεσαι σου δίνουν μια νέα κατεύθυνση κυρίως στα εργασιακά. Με τη Σελήνη επίσης σε αρμονία με το ζώδιό σου είσαι συγκεντρωμένη σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Η επίλυση ενός προβλήματος στο σπίτι ή στην προσωπική σου ζωή είναι απίστευτα ικανοποιητική.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά σήμερα στον τομέα της οικειότητάς σου και βλέπεις τον κόσμο λίγο διαφορετικά αναλαμβάνοντας ρόλο παρατηρητή. Μπορεί να απολαμβάνεις την έρευνα ή την ανάλυση και είναι πολύτιμο και ευχάριστο. Μια πιο βαθιά εστίαση στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου έρχεται φυσικά. Η διέλευση Ήλιου – Άρη σήμερα και αύριο υποδηλώνει ότι είναι εύκολο να βρεις το κίνητρο ή την έμπνευση για να συνεχίσεις τα σχέδια ή τα έργα σου.

Αιγόκερος
Η σημερινή Σελήνη μπορεί να εμπνεύσει την επιθυμία να ισορροπήσεις τη ζωή σου σε βασικούς τομείς ειδικά στις σχέσεις σου. Θεωρείς φυσικό να δίνεις περισσότερη συναισθηματική προσοχή στις στενές σου σχέσεις είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και μια άλλη επιρροή είναι καλή για την επίλυση ενός προβλήματος που σχετίζεται με την επιχείρηση ή τα χρήματα μέσω της απόλυτης αποφασιστικότητας και δέσμευσης.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της υγείας και της εργασίας σου και δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στα καθήκοντά σου, τις δουλειές ή τις ρουτίνες υγείας. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αποσπάσεις τα συναισθήματά σου τόσο όσο για να φροντίσεις τα επαγγελματικά σου. Έχεις την τάση να εστιάζεις περισσότερο στις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου παρά στην ευρύτερη εικόνα. Ο έρωτας και το φλερτ σου ανεβάζουν τη διάθεση και την αδρεναλίνη.

Ιχθείς
Σήμερα με τη διέλευση της Σελήνης από τον τομέα της χαράς σου και την αρμονία της με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, γεμίζεις ελπίδες. Τα συναισθήματά σου είναι πολύχρωμα και γίνεσαι πιο στοργική με αυτούς που αγαπάς. Με τη διέλευση του Ήλιου με τον Άρη να σχηματίζεται επίσης σήμερα, αισθάνεσαι πιο ενθουσιώδης και παθιασμένη με ένα έργο ή μια ιδέα.

Διαβάστε επίσης