Τα αξεσουάρ που θα λατρέψεις να φοράς

Tα αξεσουάρ μας βοηθούν να απογειώσουμε κάθε στυλ και ενώ το μίνιμαλ παραμένει κλασικό αγαπημένο φέτος μπορείς να τολμήσεις την υπερβολή χωρίς να θεωρηθείς κιτς.

Οι αλυσίδες παραμένουν must επιλογή απλά τώρα μπορείς να τις βάλεις όλες μαζί και να κάνεις layering, να βάλεις μαντήλι στα μαλλιά, να δώσεις το κάτι παραπάνω στην επιλογή των γυαλιών σου, να επιλέξεις τσιμπιδάκια από πέρλα και πάει λέγοντας!

Αξεσουάρ με πέρλα

Η πέρλα φέτος μπαίνει παντού! Θες σε τσάντες; Θες σε στέκες; Θες σε ό,τι κόσμημα μπορείς να σκεφτείς; Είναι ιδανικές για sexy girly εμφανίσεις  με ρομαντικό vibe

Τα αξεσουάρ που θα αγαπήσουμε την άνοιξη

Γιατί να φοράτε ένα, όταν μπορείτε να φορέσετε τρία; Η τάση για layering στα κολιέ είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, αλλά η σωστή ισορροπία μπορεί να είναι δύσκολη. Για να βγει ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα φροντίστε ώστε τα μεγέθη των αλυσίδων σας να αυξάνονται διαδοχικά! Extra tip: αν έχετε μια αρκετά μακριά αλυσίδα μπορείτε να τη φορέσετε όπως την τσάντα ταχυδρόμου.

Αλυσίδες! Πολλές αλυσίδες!

Τα αξεσουάρ που θα αγαπήσουμε την άνοιξη

Μαντήλια

Τα μαντήλια φέτος πάνε στο κεφάλι ή ως αξεσουάρ της τσάντας μας! Είτε θες να το φορέσεις ως τουρμπάν (μεγάλο ναι!), είτε ως μπαντάνα, είτε πλεγμένο με τα μαλλιά σου είναι ο σύμμαχός σου πρωί και βράδυ!

Τα αξεσουάρ που θα αγαπήσουμε την άνοιξη

Fisher hats!

Φέτος το καπέλο είναι ένα και είναι το fisher hat! Δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς οι περισσότεροι οίκοι όπως η Prada και ο Jacquemus τα έχουν παρουσιάσει καλύτερα από τον καθέναν μας!

Τα αξεσουάρ που θα αγαπήσουμε την άνοιξη

Mixed metals

Αν φορέσεις χρυσό δεν πάει το ασημένιο, κι αν φορέσεις ασημένιο δεν πάει το χρυσό. Οκ αυτό ξεχάστε το! Τώρα το mixted and match στα αξεσουάρ είναι το απόλυτο must. Συνδύασε τα χρυσά βραχιόλια σου μαζί με τα ασημί και σου εγγυόμαστε ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Τα αξεσουάρ που θα αγαπήσουμε την άνοιξη
Διαβάστε επίσης