Σία Κοσιώνη σε Νίκο Μουτσινά: «Από την ημέρα που ήρθες στον ΣΚΑΪ μια άσπρη μέρα δεν έχω δει…»

Η  Σία Κοσιώνη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για την καθημερινότητά της, τον γιο της Δημοσθένη και όλα όσα συμβαίνουν στην ειδησεογραφία.

Αρχικά, η παρουσιάστρια μίλησε για τις ειδήσεις που επικρατούν, λέγοντας πως μια είδηση για να είναι είδηση υπάρχουν κάποια συναισθήματα που σου δημιουργε ίκαι επισήμανε ότι «μια ψυχαγωγική εκπομπή δεν μπορεί να μην συναισθάνεται τι συμβαίνει γύρω της, ούτε μια ενημερωτική εκπομπή να πιέζει διαρκώς τον κόσμο με τη μαυρίλα και τον αρνητισμό».

Στη συνέχεια, η Σία Κοσιώνη υπογράμμισε ότι συμβαίνουν πράγματα γύρω μας που «δεν σηκώνει το δέρμα σου» και τόνισε ότι υπάρχει ένας μηχανισμός άμυνας, διότι διαφορετικά «θα ήμασταν στα κεραμίδια». «Πετυχαίνω τον εαυτό μου να ξυπνά και να λέω “δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, το είδες στον ύπνο σου».

«Αναγκαστικά το παιδί μου είναι ένα πολύ ενημερωμένο παιδί, ζω σε έναν συγκεκριμένο κόσμο και σε αυτόν ζει και το παιδί μου. Παρακολουθεί ειδήσεις αλλά τον τελευταίο καιρό αλλάζω το κανάλι. Την υπόθεση με τα παιδάκια στην Πάτρα δεν θέλω να την ακούσειΑν ακολουθήσει ένα ρεπορτάζ με σκοτωμούς στην Ουκρανία δεν θέλω να το δει. Ξέρει όμως ότι γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, ότι ο πόλεμος είναι κακός. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να εισάγονται από νωρίς στην αλήθεια, σε μια ισορροπία με το παραμύθι. Τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα μπαίνουν σε έναν πολύπλοκο κόσμο».

Όσον αφορά την τηλεόραση και τον σύζυγό της, ανέφερε: «Ζω μέσα στην τηλεόραση, βλέπω για να έχω άποψη για τα προγράμματα, αλλά δεν έχω και τον χρόνο. Τα βράδια που γυρνάω ακούω μουσική, μιλάω με τον άντρα μου, να βγω με φίλους. Όλη μου η ζωή είναι μια οθόνη, να ξαναμπώ το βράδυ δεν μου αρέσει. Με τον Κώστα ξέρεις πώς μιλάμε στο τηλέφωνο: “Να σε πάρω πίσω στο τηλέφωνο σε ένα λεπτό;”. Κάποια στιγμή τον πετυχαίνω ή με πετυχαίνει. Αυτός είναι ο διαθέσιμος χρόνος».

Τέλος, η Σία Κοσιώνη έκανε μια χιουμοριστική αναφορά στο παρελθόν του Νίκου Μουτσινά, καθώς όπως συχνά της μετέφεραν, ήταν στο επίκεντρο του σχολιασμού του επί “Δέστε τους”: «Μη σου τύχει να σε αντιπαθεί ο Νίκος Μουτσινάς. Πες αλήθεια. Με συμπαθούσες όταν ήσουν στον Alpha. Μου έλεγαν ότι συνέχεια με κράζεις...», του είπε και ο παρουσιαστής έκανε την τοποθέτησή του!

Διαβάστε επίσης