Σταματίνα Τσιμτσιλή για Νικολέττα Ράλλη: “Είναι μια χορηγική εκπομπή για να πουληθούν τα προϊόντα του Βρυώνη. Το ξέρει όλη η πιάτσα αυτό”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να σχολιάσει την απάντηση που έδωσε η Νικολέττα Ράλλη το τέλος της εκπομπής της και το τηλεμάρκετινγκ που γινόταν σε αυτή.

Συγκεκριμένα, η Νικολέττα Ράλλη είχε γράψει σε Instagram Stories της: «Είναι κάτι που το γνώριζα από πριν. Αν με ρώταγες τώρα, δε θα το ξαναέκανα. Ίσως για λίγα προϊόντα επιλεκτικά και για πολύ λιγότερο χρόνο. Σέβομαι το τελεμάρκιτινγκ και τον κόσμο που το έχει ανάγκη για να αγοράζει πράγματα (πιστέψτε με υπάρχουν πολλοί!), όχι όμως να μου «χαλάει» την ροή της εκπομπής και την τόση ποιοτική και μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλα τα παιδιά».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαβάζοντας τα όσα έγραψε η Νικολέττα Ράλλη, σχολίασε με τη σειρά της: 

«Μάλλον η Νικολέττα Ράλλη ενώ λέει ότι δεν καίγεται να ξαναγυρίσει, ήθελε να γυρίσει… Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πώς αποδέχτηκε ένα concept που ξέρεις ότι έχει θέματα. Δηλαδή όσο κι αν θέλεις να κάνεις ποιοτική και καλή ροή, όταν έχεις τόσο τηλεμάρκετινγκ και τόσα εμπορικά, δεν είναι εύκολο…

Όταν είσαι τόσο επιλεκτικός και τόσο δύσκολος ε δεν πρέπει να πεις ναι σε αυτό το concept. Βρε Νικολέττα εσύ που είσαι τόσο έξυπνο κορίτσι, ήξερες ότι αυτό το concept έχει θέματα από παντού. Είναι μια χορηγική εκπομπή που γίνεται για να πουληθούν τα προϊόντα του κ. Βρυώνη. Το ξέρει όλη η πιάτσα αυτό. Άμα θέλεις να είσαι τόσο επιλεκτικός και να κάνεις μια δουλειά που έχει περιθώριο να πετύχει, πρέπει να διαλέξεις και το ανάλογο concept. Αυτό είναι που σκέφτομαι…» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης