Μαρία Καλάβρια για Ατζούν Ιλιτζαλί: “Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς; – Δεν άρεσε καθόλου αυτό στον Πηλαδάκη”

Στο Happy Day μίλησε σήμερα η Μαρία Καλάβρια, η οποία απάντησε για όσα είπε ο Acun Ilicali στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

«Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς, όταν για κάποιο λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι ίσως η δεύτερη σχέση του κυρίου Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor; Ήταν τελείως άκομψο, δεν θα έπρεπε καν.

Νομίζω ότι φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ ριάλιτι, αλλά με άσχημο τρόπο, έχουν ξεφύγει φέτος, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί για να μπορούν να αντέξουν όλα αυτά που γίνονται εκεί», είπε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

Η Μαρία Καλάβρια είπε στη συνέχεια: «Ναι, μίλησα με τον κύριο Πηλαδάκη, σίγουρα δεν του άρεσε καθόλου όλη αυτή η αναφορά που έγινε, δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Ο Acun μπορεί να αναφέρθηκε, αλλά σίγουρα, αυτό σας το λέω, δεν είναι φίλος του, δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του, δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Είναι σίγουρο ότι δεν είναι φίλοι».

Διαβάστε επίσης