Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Παντρεύονται ή όχι; – Τι απαντά το ζευγάρι

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μίλησαν στη Σάσα Σταμάτη. για το ένθετο Secret και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων, στα επαγγελματικά τους σχέδια, τη σχέση τους, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

 «Με τον Σάκη θα κάνουμε Πάσχα στη Μύκονο. Μας αρέσει πολύ το νησί και αυτό είναι το τέταρτο Πάσχα που θα περάσουμε μαζί. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, που με στηρίζει σε ό,τι κάνω και γενικότερα με φροντίζει και με προσέχει», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Τη θαυμάζω και την επικροτώ σε κάθε της βήμα. Από την πρώτη στιγμή έδειξε πως είναι άνθρωπος με θέληση. Μπήκε σε ένα παιχνίδι θέλοντας να διεκδικήσει τη νίκη και να δείξει τα αγωνιστικά της προσόντα και τα κατάφερε στο έπακρο. Ο κόσμος τής δείχνει καθημερινά την αγάπη του, αλλά και εκείνη το αξίζει, γιατί εργάζεται σκληρά. Προσπαθεί καθημερινά να βελτιώνεται, παρότι, όταν βγήκε από το παιχνίδι, είχε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και με την υγεία της και με την ψυχολογία της».

«Ο γάμος είναι κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν απορρίπτουμε, αλλά παράλληλα δεν βιαζόμαστε κιόλας. Είμαστε σε παραγωγική ηλικία και προέχουν τα επαγγελματικά μας, για να χτίσουμε ένα καλύτερο και πιο γερό μέλλον», σχολίασε ο Σάκης Κατσούλης.

Με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, να τονίζει: «Σίγουρα στην παρούσα φάση προέχουν τα επαγγελματικά. Άλλωστε, αν δω τη ζωή μου πριν από έναν χρόνο, είναι η ημέρα με τη νύχτα. Πρέπει τώρα να αφοσιωθώ στα επαγγελματικά μου βήματα. Στην πορεία, εφόσον όλα πάνε καλά, θα δούμε και τον γάμο. Σίγουρα δεν τον απορρίπτουμε και είναι στο μυαλό μας».

Διαβάστε επίσης