Μακιγιάζ: 3 προτάσεις για να ξεχωρίσεις το Πάσχα

Τις δύο προηγούμενες χρονιές στερηθήκαμε τις αγαπημένες μας αποδράσεις από την πόλη, όμως ήρθε επιτέλους η ώρα να γιορτάσουμε το Πάσχα, όπως παλιά.

Ας επικεντρωθούμε στο μακιγιάζ για να δείχνουμε και να είμαστε λαμπερες και εντυπωσιακές. Πάμε να δούμε εκείνα που συζητήθηκαν πολύ τους τελευταίους μήνες και αποτελούν μερικά μόνο από τα trends.

Το smoky eye επανέρχεται δυναμικά αλλά είναι διακριτικό και όχι σκοτεινό με γήινους γκρι και καφέ τόνους. Τα ζυγωματικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και το περίγραμμα στα χείλη είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν.

Shimmer και glitter σκιές. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι ένα από τα πιο δροσερά που έχει υιοθετήσει με τις ροζ αποχρώσεις να επικρατούν στα μάτια χαρίζοντας μια εφηβική ανεμελιά.Για μεγαλύτερη ένταση υπάρχει ένα μικρό τρικ που θέλει να απλώνεις στην εσωτερική γωνία του ματιού μια λευκή ή ασημένια σκιά. Ζυγωματικά και χείλη ακολουθούν την ίδια ροζ φιλοσοφία.

Το πιο ζωηρό χρώμα της παλέτας, το πορτοκαλί, θα το δεις παντού τους επόμενους μήνες αλλά μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα απλώνοντας την αγαπημένη σου απόχρωση σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά δημιουργώντας ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ που θα σε ανανεώσει. 

Διαβάστε επίσης