Γενέθλια για την Πόπη Τσαπανίδου: Κάνει τον απολογισμός της και αποκαλύπτει την ηλικία της

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Πόπη Τσαπανίδου, καθώς έχει τα γενέθλιά της.

Η δημοσιογράφος έγινε 55 ετών και έκανε μια ανάρτηση στα social media, όπου ύρισε τον χρόνο πίσω και μοιράστηκε με τους ακολούθους της όσα θα έλεγε στον εαυτό της τότε που ήταν 18 ετών.

«Εδώ βλέπετε την 18χρονη Πόπη. Ένα κορίτσι που -δεν φαίνεται αλλα- είναι τραυματισμένο στα βάθη της ύπαρξης του, πλην όμως αποφασισμένο να ζήσει. Αν μπορούσα να της μιλήσω από το σήμερα… τι θα της έλεγα;

Θα την αγκάλιαζα. Θα της έλεγα ότι είμαι εδώ να την ακούσω, να καταλάβω τον πόνο της, να νοιώσω την αγωνία της. Θα της έλεγα πως η ζωή έχει και πόνο αλλά και χαρές και να μην φοβάται. Ότι θα της συμβούν πολλά δύσκολα ακόμα, αλλά να μην φοβάται. Θα τα καταφέρει. Θα πέφτει και θα σηκώνεται και θα γελάει και θα κλαίει. Θα ζήσει μια ζωή τόσο γεμάτη όσο λίγων. Θα μάθει, θα ταξιδέψει, θα αλλάξει, θα επανεφεύρει τον εαυτό της πολλές φορές. Να μην φοβάται.

Θα αγαπήσει πολύ, αλλά να προσέχει που δίνει την αγάπη της. Θα προσπαθήσει με κόπο, θα αργήσει, αλλά τελικά θα αγαπήσει τον εαυτό της. Θα τον φροντίσει. Θα τον αποδεχτεί και θα τον συγχωρεί για όποια λάθη κάνει. Θα συγχωρεί και τους άλλους. Αλλά να μην εσωστρέφει την απογοήτευση της, όταν προέρχεται από τρίτους. Θα τολμήσει όσα θέλει πολύ. Θα είναι αυθεντική.

Δεν θα συγκρίνει τον εαυτό της, με κανέναν άλλον. Θα προσφέρει και θα δέχεται. Να μην φοβάται. Θα καταλάβει πως η ζωή είναι υπέροχη με όσα φέρνει και παίρνει, όσα δίνει και όσα ζητάει. Είναι συναρπαστική η ζωή και να την ζήσει. Να μην την αφήνει μόνο να κυλάει.

Θα καμαρώσει τρεις κόρες να μεταμορφώνονται σε ωραίες γυναίκες και θα νοιώσει πλήρης όταν ερωτευτεί τον Ettore. Κι όταν θα φτάσει τα 55, θα έχει για την ζωή την περιέργεια και την όρεξη, του 18χρονου εαυτού της. Για μετά τα 55 δεν ξέρω τι να της πω. Μέχρι εδώ φτάσαμε στο σήμερα.

Μακάρι να χω μπροστά μου πολλά χρόνια ακόμα, με αυτό το 18χρονο κοριτσάκι ζωντανό και απαιτητικό μέσα μου!

Υ.Γ στη δεύτερη φώτο, εγώ εκεί που θα ήθελα να είμαι τώρα».

Διαβάστε επίσης