Νατάσσα Μποφίλιου: “Η δημόσια εικόνα μου δεν με προβληματίζει και δεν με απασχολεί”

Η Νατάσσα Μποφίλιου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Κυψέλη” και μίλησε για τη ζωή, τις τοποθετήσεις της και τη συμβολή της οικογένειάς της να διεκδικεί και να σέβεται τον εαυτό της.

«Η δημόσια εικόνα μου δεν με προβληματίζει και δεν με απασχολεί και δεν υπάρχει στην εξίσωση, όταν θεωρώ ότι σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα και σαν πολίτης πρέπει να πάρω μία θέση» είπε αρχικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Ζούμε σε μια εποχή καταστολής, βίας, πόνου, θρήνου, μια πολεμική εποχή θα έλεγε κάποιος. Πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τη ζωή μας και να κάνουμε πραγματικά ότι μπορεί ο καθένας για να υπάρχει ανατροπή. Είναι μια συνεχόμενη κατρακύλα σε όλα τα επίπεδα. Ο άνθρωπος συρρικνώνεται. Συρρικνώνεται η ελευθερία του, συρρικνώνεται πνευματικά, συρρικνώνεται συναισθηματικά. Ο μόνος τρόπος και η μόνη λύση γι’ αυτό είναι η σκέψη, η θέση και η δράση» ανέφερε η ερμηνεύτρια.

Έπειτα, η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε μεταξύ άλλων, στο εάν έχει κινδύνους το να παίρνει κανείς θέση στα πράγματα. 

«Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Η δημόσια εικόνα μου δεν με προβληματίζει και δεν με απασχολεί και δεν υπάρχει στην εξίσωση, όταν θεωρώ ότι σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα και σαν πολίτης πρέπει να πάρω μία θέση» συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Ξέρω από την αρχή πως, ό,τι επάγγελμα και αν έκανα, οι θέσεις έχουν μια ευθύνη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το πάρεις απόφαση νωρίς όταν βγεις στην αρένα της ζωής», συμπλήρωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Όπως εξήγησε, «Δε με προσδιορίζει ούτε η διασημότητα ούτε το ότι είμαι η Νατάσσα Μποφίλιου, η τραγουδίστρια. Εμένα με προσδιορίζουν τα πράγματα που έχουν για μένα πραγματικά αξία που για μένα είναι η θέση μου στον κόσμο που ξεκίνησε από τη θέση μου μέσα στην οικογένειά μου, το σχολείο, τους φίλους και μου συνέβη αυτό το απίστευτο να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση να με ακούσουν, να με αγαπήσουν, να ταυτιστούν. Είμαι ένας άνθρωπος που διδάχτηκα από την οικογένειά μου, ότι έχω την ελευθερία και το δικαίωμα να διεκδικώ, να είμαι ο εαυτός μου και να παίρνω αυτή την ευθύνη».

Διαβάστε επίσης