Σοκαρει η Βούλα Πατουλίδου: «Μου έξυσαν όλο το πρόσωπο, αιμορραγούσα συνεχώς»

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε στο Down Town Κύπρου και έκανε μια σπάνια αποκάλυψη για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το bullying που δέχτηκε σχετικά με της εμφάνισή της καθώς και για τον λόγο που αποφάσισε να κάνει πλαστική.

«Δεν έκανα πλαστική για να αρέσω αλλά για να μου αρέσω. Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Βίωσα απίστευτο πόνο, Αιμορραγούσα συνεχώς τις επόμενες ημέρες. Πονούσα πάρα πολύ. Θυμάμαι έλεγα στον γιατρό: “Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβγώ στο κόσμο;”

Όταν πέρασε το πρώτο διάστημα ήταν απίστευτη η αναπτέρωση του ηθικού. Γι’ αυτό βγήκα και το είπα. Ξέρω τι συναισθηματική ανυδρία αισθάνεσαι όταν είσαι νέος και δε μπορείς να το ευχαριστηθείς. Γι’ αυτό και προτρέπω όλους τους νέους ανθρώπους να αλλάξουν ότι τους ενοχλεί στην εμφάνισή τους» είπε η Βούλα Πατουλίδου και αποκάλυψε ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη.

«Έχω γίνει 53 ετών και μου λένε, “τι ωραία γυναίκα που είστε”. Τους απαντώ, “Με δουλεύετε; Στα 20 δεν ήμουν, στα 30 δεν ήμουν, στα 40 δεν ήμουν και τώρα έχω γίνει;” πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Βούλα Πατουλίδου.

Σε ερώτηση αν έχει δεχτεί ρατσισμό για την εμφάνισή της η χρυσή ολυμπιονίκης δήλωσε, “Όταν ήμουν ενεργή πρωταθλήτρια ήμουν ένα θεριό, γιατί αυτό ήταν προαπαιτούμενο για καλύτερες επιδόσεις. Μια αθλήτρια του ύψους είναι κύκνος. Μια δρομέας και ειδικά εμποδίων φαίνεται θεριό. Είναι δυνατόν να χαιρόμουν που με έλεγαν σπυριάρα ή ότι έχω ξεφύγει από τα όρια του γυναικείου προτύπου;

Έμπαινα στο λεωφορείο και δεν έπιανα τη χειρολαβή γιατί έδειχνε ο τραπεζοειδής και ο δικέφαλος σαν να ήμουν λιμενεργάτης. Κρατιόμουν πάντα χαμηλά στο στύλο για να μη φαίνονται οι μύες. Είναι λογικό. Αλλά συνειδητοποιείς ότι έτσι πρέπει να συμβεί»

Διαβάστε επίσης