Πελαγία Καζολέα: Το απίστευτο δωρο του συντρόφου της για τα 2 χρόνια σχέσης

H Πελαγία Καζολέα και ο Γιώργος Καβακάκης, έδωσαν μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! όπου μίλησαν για τα δύο χρόνια κοινής του πορείας, ενώ η πρώην παίκτρια του survivor αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της τής έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο.

-Πελαγία, έχεις επανέλθει στους καθημερινούς ρυθμούς σου πριν από το Survivor;

Πελαγία: Νομίζω πως επανήλθα, τουλάχιστον σωματικά. Χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα γιατί μετά από δύο μήνες απομόνωσης στον Άγιο Δομίνικο, η επιστροφή στην κανονική ζωή και τον πολιτισμό είναι δύσκολη

Γιώργος: Όσο έλειπε η Πελαγία, εγώ συνέχισα τους καθημερινούς μου ρυθμούς και το σπίτι – δουλειά. Τώρα που εκείνη γύρισε, προσπαθώ να είμαι το μαξιλάρι της, ώστε να γίνει η «επανένταξή» της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ομαλά.

Πελαγία: Σίγουρα το σώμα θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση στους ρυθμούς και στο ωράριο του φαγητού και του ύπνου, στη σωματική άσκηση, και ο Γιώργος με βοηθάει πολύ σε αυτό. Για παράδειγμα, φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο –και λόγω της διαφοράς ώρας– είχα jet lag. Στην παραλία δεν υπήρχε ηλεκτρισμός, οπότε αναγκαστικά πέφταμε για ύπνο μόλις βράδιαζε, γύρω στις 18.30, και ξυπνούσαμε με το πρώτο φως της καινούριας ημέρας. Δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις εκεί.

Γιώργος: Η Πελαγία ήθελε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί. Ένα από τα πρώτα βράδια μετά την επιστροφή της, ξυπνάω και τη νιώθω να ψάχνει μέσα στο σκοτάδι την ντουλάπα και της λέω «έχουμε και φως, μπορείς να το ανάψεις!». Θυμάμαι επίσης την ανακούφισή της το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκε στο κρεβάτι μας με το μαλακό στρώμα και όχι στα σανίδια. Με την Ασημίνα (σ.σ. Χατζηανδρέου) στο Survivor κοιμόντουσαν «κουταλάκι» για να μην κρυώνουν και όταν γύρισε στην Ελλάδα πήρα εγώ τη θέση της Ασημίνας.

Πελαγία: Εκείνο το βράδυ είχα ανήσυχο ύπνο. Ξυπνούσα συνέχεια και με το που έβλεπα ότι δίπλα μου ήταν ο Γιώργος ησύχαζα.

-Εν τω μεταξύ, κλείσατε δύο χρόνια σχέσης.

Πελαγία: Ναι, αλλά ήμουν μέσα. Το γιορτάσαμε εκ των υστέρων, όπου μου έκανε ένα καταπληκτικό δώρο (σ.σ. της πήρε αυτοκίνητο). Ο Γιώργος είναι πολύ ανοιχτοχέρης – και σε άσχετες φάσεις. Και όχι μόνο σε υλικά, αλλά και σε πολύ απλά πράγματα. Το ευχαριστιέται ο ίδιος πολύ.

-Αν στα δύο χρόνια σχέσης σού κάνει δώρο αυτοκίνητο, τι άλλες εκπλήξεις μπορεί να σε συγκινήσουν στο μέλλον;

Γιώργος: Ένα ελικόπτερο, ένα ιδιωτικό τζετ. Αστειεύομαι!

Πελαγία: Τα πάντα! Με τον Γιώργο εργαζόμασταν στην ίδια εταιρεία, εγώ στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού και ο Γιώργος ως διευθυντής sports marketing. Μια μέρα μού λέει: «Μην αργήσεις σήμερα. Με το που σχολάσεις θα έρθω να σε πάρω». Ήρθε το απόγευμα, μου είχε φτιάξει και τη βαλίτσα, πάμε στο αεροδρόμιο και μόλις φτάσαμε στην πύλη, κατάλαβα ότι θα ταξιδεύαμε στο Παρίσι. Δεν είχα πάει ποτέ και το ήθελα πολύ. Από την άλλη, εγώ δεν είμαι τόσο των εκπλήξεων.

Γιώργος: Δεν με πειράζει καθόλου. Τις κάνω εγώ και για τους δυο μας. Το σύνολο είναι που έχει σημασία σε μια σχέση, να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Αλλά και η Πελαγία φροντίζει για πολλά. Το καινούριο μας σπίτι στον Άλιμο γύρισα μια μέρα από τη δουλειά και το βρήκα επιπλωμένο! Ήταν έκπληξη της Πελαγίας.

Διαβάστε επίσης