Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Αποχώρησε από την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου: «Δέχτηκα ένα ξέσπασμα οργής»

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από την παράσταση που συμμετείχε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της, κάνει λόγο για ένα αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό της.

«Η συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου, το οποίο συνέβη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης της Παρασκευής, 1 Απριλίου 2022.

Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις όποιες δικές μου ευθύνες. Προσπάθησα μετά να το αξιολογήσω ως μία πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου, που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε, όσο ασύμβατοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας.

Άλλωστε ως ενήλικες, με καλή διάθεση,  αυτό δεν θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδια σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out, που πρωταγωνιστούν μόνο δύο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική χημεία.

Τη δική μου τη γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς της να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω… Δυστυχώς, πολλές φορές η ενσυναίσθηση ή η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μέσω του δικηγόρου της.

Διαβάστε επίσης