Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η διαδικασία της εξωσωματικής είναι ένας Γολγοθάς»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου σε μια εξομολόγηση από καρδιάς. Η μητρότητα που της άλλαξε τη ζωή, η εξωσωματική και η στιγμή του τοκετού…

«Επειδή έγινα μητέρα σε μια μεγάλη ηλικία και μάλιστα σε μία φάση που αυτό ήταν κάτι που το είχα ξεγράψει, αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμονώ και αυτό το μεταφυσικό και τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου και με βοήθησαν αυτό το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Νομίζω πως είναι αυτονόητο ότι όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει αυτό που το επιθυμείς τόσο πολύ, από ένα σημείο και μετά η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που έχεις μια αίσθηση απώλειας και πολλές φορές απογοητεύεσαι τόσο πολύ που δεν θες να συνεχίσεις άλλο. Και όμως βλέπεις τελικά ότι στη ζωή δεν πρέπει να το βάζεις ποτέ κάτω», ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη και συνέχισε:

«Έκανα εξωσωματική και αυτό δεν είναι ταμπού για την κοινωνία μας. Όχι μόνο δεν είναι αλλά πρέπει να το λέμε κιόλας γιατί ενδεχομένως κάποιοι άνθρωποι να το βλέπουν ακόμα ως ένα θέμα που μπορεί να μην τολμούν να το προσπαθήσουν.

Όποιος έχει μπει στη διαδικασία αυτή ξέρει πολύ καλά ότι είναι ένας Γολγοθάς, έχει ένα ψυχικό κόστος. Η αγωνία και η απογοήτευση είναι δυστυχώς μέσα στη διαδικασία. Αλλά όταν παίρνεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, είναι τέτοια η χαρά που τα ξεχνάς όλα».

Διαβάστε επίσης