Χριστίνα Παππά: ” Ήθελα να γίνω εισαγγελέας για να τιμωρώ τους κακούς γονείς”

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε η Χριστίνα Παππά και αναφέρθηκε στη ζωή, την καριέρα της και τον γιο της, Δημήτρη.

«Είμαι μαχήτρια στη ζωή μου, ποτέ δεν έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι και καλό και κακό να έχεις μικρή διαφορά ηλικίας με το παιδί σου. Δεν είσαι μόνο μητέρα είσαι και φίλη. Ο γιος μου, μου έχει πει ότι θα ήθελε η γυναίκα του να είναι σαν εμένα στον χαρακτήρα. Για μένα θα είναι πάντα το μωράκι μου.

Δε γίνομαι νωρίς γιαγιά. Μην ξεχνάς ότι εγώ στην ηλικία του Δημήτρη είχα 20 χρονών παιδί. Όταν μου το ανακοίνωσαν, τους ρώτησα αν είναι σίγουροι. Αφού το θέλησαν, με την ευλογία μου να είναι καλά. Προτιμώ το μωρό να με φωνάζει Χριστίνα, εξάλλου και ο Δημήτρης τη μαμά μου Λέτα τη φώναζε πάντα», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά είπε στη συνέχεια: «Επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω εισαγγελέας για να τιμωρώ τους κακούς γονείς. Αγαπώ την τηλεόραση και στεναχωριέμαι που δεν είμαι σε αυτήν. Όταν παρακολουθώ μια σειρά, υποδύομαι αυτό που βλέπω. Έχω ένα τηλεοπτικό κόνσεπτ στο μυαλό μου αλλά νομίζω ότι είναι εποχή να επιστρέψει το “real housewives”. Θα το ξαναέκανα με χαρά».

Διαβάστε επίσης