Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά αντιμέτωπη με τη λευχαιμία – H ανάρτησή μέσα από το νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ρεγγίνα Μακέδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το DWTS, καθώς όπως αποκάλυψε η λευκαμία έκανε υποτροπή.

Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία ποζάρει στη θάλασσα και ενημερώνει για τη νέα μάχη της με τον καρκίνο.

“Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα…. Και ήρθε φουρτούνα τελικά!!! Ναι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο. Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα!! Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά!! Σας υπερευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!! Το λέω ασταμάτητα και κοίτα να δεις η ζωή μου εξαρτάται από κάποιον άλλον. Χαρίστε ζωή σε μας που το χρειαζόμαστε”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Το κορίτσι με το πελώριο χαμόγελο, βρίσκεται στο νοσοκομείο για τη θεραπεία της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok ακόμα ένα αισιόδοξο βίντεο.

«Και κάπως έτσι ξεκινάμε νέο αγώνα πάντα με κέφι και χαμόγελο. Να ένας τρόπος να πίνεις τα πρωινά χάπια. Καλή εβδομάδα και ανεβαίνω» είπε.

@reginamakedou Πάμε να τον διώξουμε μια για πάντα !!!! #teamrikadancecancer #tiktokgreece #tiktoktrend #tiktokgr #cancerfighter ♬ original sound – Silvia 💫
Διαβάστε επίσης