Κατερίνα Παπουτσάκη: “Είναι φοβερό να παίζεις με κάποιον που σε βρίζει ψιθυριστά, την ώρα που λες τον μονόλογο στη σκηνή”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή DOT και μίλησε για όλα στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη.

Η ηθοποιός μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της, περιγράφοντας παράλληλα ένα φοβερό περιστατικό που βίωσε επί σκηνής ενώ αναφέρθηκε και στον «πόλεμο» που δέχτηκε από τα ΜΜΕ την περίοδο που ενσάρκωσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Έχουν συμβεί πολλές ασχήμιες. Είναι πολύ δυσάρεστο να τα ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια και να μην έχει κανείς το θάρρος να μιλήσει για αυτά. Ακόμη και αν μιλούσες, όλοι θεωρούσαν κάπως ότι έτσι ήταν τα πράγματα, έτσι είναι αυτός… Κανένας δεν τολμούσε να κάνει καταγγελία. Στην καλύτερη περίπτωση να το διέδιδες, που εγώ το έκανα, δεν το έκρυβα. Όπου βρισκόμουν και όπου στεκόμουν το έλεγα για αυτή την άθλια συμπεριφορά. Μήπως και προστατεύσεις και κάποιους ανθρώπους. Και στις γυναίκες και στους άντρες το έλεγα. Έχω ακούσει φοβερά πράγματα να συμβαίνουν και στους άντρες. Είναι φοβερό να παίζεις με κάποιον που σε βρίζει ψιθυριστά, την ώρα που λες τον μονόλογο στη σκηνή. Δεν το ακούει το κοινό… είχε τον τρόπο να το κάνει. Αυτό που έκανα είναι ότι απομονώθηκα. Εκείνη την περίοδο το στομάχι μου είχε «βαρέσει κόκκινα». Ένιωσα θαυμασμό για αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα, ήξερα πως θα το κάνει, είχε επικοινωνήσει μαζί μου. Της χρωστάμε πολλά για αυτή της την κίνηση. Έξω στις νοσηρές συμπεριφορές» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για την περίοδο που έκανε τη σειρά για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη,ανέφερε: «Έχω χτυπηθεί από τα μέσα, αλλά ήταν άλλη εποχή. Συνέβη σε μια εποχή που υπήρχαν τα πρωινά, τα μεσημεριανά, τα πολύ κακά μεσημεριανά. Τότε μας τσάκιζαν, ειδικά τα παπαρατσικά. Έβλεπα το δέντρο σε λάθος σημείο! Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε παρέα με εκδότες, με παράγοντες, ήμουν τελείως χίπισσα μέσα σε όλο αυτό. Ήμουν απροστάτευτη μέσα σε όλο αυτό, η εύκολη λεία. Έφταιξε και το γεγονός ότι έπαιξα και την Αλίκη, τους διέγειρε όλο αυτό. Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση για αυτόν τον λόγο. Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης. Τι έλεγε το στόμα τους… Δεν θα έκανα ξανά αυτοβιογραφία, με τίποτα! Αφήστε με, όχι υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι»

Διαβάστε επίσης