Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: “Είναι δυο άνθρωποι που αποφασίζουν να παρατήσουν τη σχέση τους”

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο θέατρο «Πειραιώς 131» με το έργο «Οι γείτονες από πάνω», η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Όσα χρόνια και αν έχεις στο θέατρο, τουλάχιστον εγώ αισθάνομαι ένα καρδιοχτύπι. Είναι ένα έργο που το παρουσιάζουμε πρώτη φορά στο κοινό», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Η μητέρα μου είναι το γούρι μου. δεν πάω να διαβάσω τον ρόλο με τη μαμά μου. Αλλά μια φορά πριν να ξεκινήσει η παράσταση θα πάω στη μητέρα μου να διαβάσουμε τον ρόλο μου. Εννοείται πως κάνει συνέχεια παρατηρήσεις».

Στην ερώτηση αν της έχει συμβεί να φθάσει μια σχέση της σε τέλμα, αποκάλυψε: «Σίγουρα. Εμείς φταίμε που μια σχέση φθάνει σε τέλμα. Η σχέση από μόνη της δεν λέει “είμαι μια σχέση που θα φθάσει σε τέλμα”. Είναι δυο άνθρωποι συμβαλλόμενοι που αποφασίζουν να παρατήσουν τη σχέση τους, να μην τη δουλέψουν και να την αφήσουν να ρουτινιάζει».

Τέλος, στην ερώτηση για το αν υπάρχει ένα μυστικό για να σωθεί μια σχέση, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε με χιούμορ: «Με δυο διαζύγια δεν μπορώ να σου πω το μυστικό για να σωθεί μια σχέση. Ειλικρινά δεν το έχω βρει».

Διαβάστε επίσης