Νικολέττα Ράλλη – Η οργισμένη ανάρτηση: “Σκάστε…είναι περίοδος πένθους και σιωπής”

Δεν μάσησε τα λόγια της η Νικολέττα Ράλλη και άσκησε σκληρή κριτική στις εκπομπές που ασχολούνται εμμονικά με την υπόθεση της Πάτρας και όσα αφορούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μέσα από τέσσερις οργισμένες αναρτήσεις της, η γνωστή παρουσιάστρια τα είπε έξω από τα δόντια κάνοντας λόγο για κανιβαλισμό και ανθρωποφαγία, ενώ τόνισε πως εν προκειμένω δεν μιλάμε για φανταστικά γεγονότα αλλά για μια αληθινή υπόθεση με θύματα τρία παιδιά.

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες;

Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@@@@@α. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές, του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος. 

Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚ@ΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

Διαβάστε επίσης