Ζώδια Σήμερα 5/4 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 2/5. Αυτός ο τομέας είναι ένας οίκος επεξεργασίας και αφομοίωσης πρόσφατων γεγονότων και μπορεί να αφορά στην απόρριψη στάσεων που δεν λειτουργούν για εσένα. Επίλεξε θεραπευτικές δραστηριότητες όταν αυτό είναι εφικτό και άσε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά σε θέματα που αφορούν στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή αντί να τα αμφισβητείς ή να τα αναλύεις.

Ταύρος
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα και είναι μια καλή στιγμή για να εκτιμήσεις τους φίλους, τα δίκτυα και την εκτίμησή τους αντίστοιχα για σένα. Υπάρχουν αμοιβαία οφέλη και μπορείς να απολαύσεις την έκφραση του πραγματικού σου εαυτού. Αναζητάς κάποια σταθερότητα στα εργασιακά και οι συζητήσεις είναι ενισχυτικές και ενθαρρυντικές. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της καθώς οι ευαισθησίες έρχονται στην επιφάνεια.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της από τον τομέα της φήμης και του επαγγέλματός σου όπου θα σε επηρεάζει έως τις 2/5. Μπορείς να συνεισφέρεις κάτι ιδιαίτερο και έχεις περισσότερο χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς με εργασιακές σου υποθέσεις. Οι γύρω σου εκτιμούν τις προσπάθειές σου και έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν τους στόχους σου. Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι προσωπικές σου υποθέσεις βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου και θα συνεχίσει να βελτιώνει τη ζωή σου με λεπτούς αλλά μαγικούς τρόπους μέχρι τις 2/5. Αυτή η διέλευση σε εμπνέει, αναδεικνύοντας τα φυσικά σου ταλέντα για να τα δουν και να τα απολαύσουν οι άλλοι. Οι εβδομάδες που έρχονται διεγείρουν την επιθυμία σου για περισσότερη ποικιλία στη ζωή σου. Σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στο παρασκήνιο του χάρτη σου και θα ήταν φρόνιμο να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς.

Λέων
Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και είσαι σε καλή κατάσταση για να λύσεις ζητήματα που αφορούν στα χρήματα. Με τον Δία ήδη σε αυτόν τον τομέα είναι πιθανό να βρεις αρκετή απόλαυση στην έρευνα, την ανάλυση ή τη γνωριμία με τον εαυτό σου, την αναζήτηση ενδείξεων και κρυφών πτυχών στις στενές σχέσεις σου. Σήμερα υπάρχουν καλά νέα ή συζητήσεις που σε εμπνέουν.

Παρθένος
Η Αφροδίτη κινείται σήμερα στον τομέα των συνεργασιών σου ενθαρρύνοντας μια ευχάριστη εστίαση στις σχέσεις σου τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή η περίοδος φέρνει χαρούμενους ή χρήσιμους ανθρώπους στη ζωή σου ή τονώνει τις τρέχουσες σχέσεις. Είσαι ανοιχτή στη συνεννόηση και τον συμβιβασμό και μπορείς να μάθεις κάτι εμπνευσμένο για τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια των άλλων. Σήμερα η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για έρευνα, μάθηση και ανταλλαγή ιδεών.

Ζυγός
Η Αφροδίτη ξεκινά σήμερα τη διέλευσή της στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες είναι δυνατές για να φέρουν περισσότερη αρμονία, απόλαυση, ακόμη και αισθητική έλξη στην καθημερινή ζωή και το εργασιακό περιβάλλον. Η αποκατάσταση της ισορροπίας στις εργασιακές σχέσεις μπορεί να είναι στο επίκεντρο και ίσως να προκύψουν κάποιες κοινωνικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Σήμερα ελκύεσαι από δραστηριότητες που διευρύνουν το μυαλό σου.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου μετακομίζοντας στον ηλιακό 5ο οίκο σου και είναι μια καλή στιγμή για προσωπική απόλαυση. Η ροή, η προσέλκυση ενέργειας είναι μαζί σου τις επόμενες εβδομάδες. Είναι μια δυνητικά φανταστική περίοδος για αυτοέκφραση, δημιουργικότητα, ρομαντισμό, ψυχαγωγία. Σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση για να εξετάσεις νέες προσεγγίσεις, μεθόδους και ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν τη συναισθηματική αλλά και ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό σου τομέα, αυτόν του σπιτιού και της οικογένειας. Σε αυτόν τον κύκλο που διαρκεί έως τις 2/5 μπορείς να βρεις περισσότερη απόλαυση στην προσωπική σου ζωή ή να βελτιώσεις την αρμονία και την ισορροπία στον οικιακό σου κόσμο. Είναι επίσης υπέροχο να συνδέεσαι με την καρδιά και να εξερευνάς τις βαθύτερες ανάγκες σου. Σήμερα η επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών με τους άλλους είναι ικανοποιητική και προσοδοφόρα.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον τομέα των επικοινωνιών σου και έτσι οι επόμενες εβδομάδες μπορεί να είναι ενεργές για να κάνεις ωφέλιμες συνδέσεις ή να απολαύσεις τη μάθηση και τα προσωπικά ενδιαφέροντα. Φαίνεται να προσελκύεις τις σωστές καταστάσεις, ανθρώπους και πράγματα που βελτιώνουν την καθημερινότητά σου. Οι βελτιωμένες σχέσεις και η χαρά στις καθημερινές σου υποθέσεις είναι ισχυρές. Οι εξομαλυντικές δυνάμεις της Αφροδίτης είναι μαζί σου κι έτσι υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία και εύνοια στην κοινωνική σου ζωή.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη σήμερα αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο κι αυτός ο νέος κύκλος είναι υπέροχος για να απολαύσεις αυτό που έχεις ή αυτό που έχεις φτιάξει πρόσφατα. Νιώθεις πιο άνετα με αυτό που ήδη έχεις κατακτήσεις παρά να αναζητήσεις νέες εμπειρίες. Είναι καιρός να δεις και να εκτιμήσεις τις προσπάθειές σου και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τους πόρους σου. Σήμερα βλέπεις εύκολα τη διέξοδό σου από ένα πρόβλημα ή κατανοείς ένα θέμα πιο εύκολα.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη μετακομίζει στο ζώδιό σου σήμερα και αυτή η διέλευση σε βοηθά να αισθανθείς άνετα και να προσελκύσεις πιο εύκολα αυτό που θέλεις στη ζωή σου. Είσαι επίσης πιο ελεύθερη με τα συναισθήματά σου και η προσωπική σου γοητεία ενισχύεται. Οι σημερινές ενέργειες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις κάποια ψυχική ανανέωση και να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι, την οικογένεια και τις ευχάριστες δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε αναζωογονούν.

Διαβάστε επίσης