Κατερίνα Στικούδη: “Δεν νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ…”

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Στικούδη στον Αντώνη Δημητριάδη και την εκπομπή Mega Star.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για τη σχέση της με τον Βαγγέλη Σερίφη αλλά και για το πως αντιμετωπίζει την κριτική που έχει δεχεται κατα καιρούς.

«Ο ένας εμπνέει τον άλλο στα πάντα. Από τι θα μαγειρέψουμε μέχρι τι μουσική θα κάνουμε. Με αφήνει να κάνω ότι θέλω, δεν νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ ή ότι πρέπει να πάρω μία άδεια για κάτι. Ο Βαγγέλης ήταν το κίνητρό μου για να γίνω τραγουδίστρια. Είναι ο μεγαλύτερός μου φαν» είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Όσον αφορά τον ρόλο της ως μητέρα, η Κατερίνα Στικούδη εξομολογήθηκε: «Σαν μανούλα περνάς διάφορα στάδια αλλά δεν φαντάζεσαι ότι θα είναι τόσο έντονα. Αλλάζουν τα πράγματα, τα μωράκια μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Σου δίνει χαρά, σου δίνει δύναμη, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω το πως νιώθω. Αν υπάρχει σωστή επικοινωνία με το ζευγάρι και είναι δεμένο και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αυπνία, γκρίνια, κούραση, γιατί δεν είναι όλα ευχάριστα, τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα».

Για την κριτική που έχει δεχτεί σχολίασε: «Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Έχω συνηθίσει. Άκουσα πολλά στην αρχή, αλλά ποτέ δεν έδινα σημασία. Διαφορετικά θα είχα σταματήσει… Καμιά φορά απαντάω, ανάλογα τη διάθεσή μου».

Διαβάστε επίσης