Ζώδια Σήμερα 30/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Ίσως χρειαστεί να ελέγξεις δυο φορές τη δουλειά σου ή να κάνεις κάποιες χρήσιμες αλλαγές σήμερα, καθώς ο Ερμής σχηματίζει μια δευτερεύουσα πρόκληση με τον Κρόνο. Ωστόσο να έχεις κατά νου ότι αυτός ο συνδυασμός έχει τον τρόπο να αποκαλύπτει τα ελαττώματα περισσότερο από τα οφέλη μιας κατάστασης. Ευτυχώς βρίσκεις τρόπους να συνδυάσεις την υπευθυνότητα και την ανεξαρτησία δημιουργικά. Με τη Σελήνη στον κρυφό τομέα του ηλιακού σου χάρτη όλη τη μέρα, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλογιστείς, να ξεκουραστείς, να αφομοιώσεις ή να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου και να τα θεραπεύσεις.

Ταύρος
Με την Αφροδίτη και τον Κρόνο να ενώνονται σήμερα είσαι διατεθειμένη να σοβαρευτείς και να δείξεις περισσότερη υπευθυνότητα στις υποθέσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξεις με περισσότερη κριτική τους προβληματικούς τομείς της ζωής σου, καθώς έχεις πιο θετικό πνεύμα να το κάνεις. Έχεις την τάση να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τις αντιμετωπίζεις πιο ώριμα. Είναι μια καλή μέρα για τη φήμη σου αλλά και τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η δευτερεύουσα προκλητική όψη του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα μπορεί να υποδηλώνει την τάση να βλέπεις τα ελαττώματα περισσότερο από τα οφέλη μιας δεδομένης κατάστασης. Οι εντάσεις που προκαλεί αυτή η διέλευση μπορεί να περιστρέφονται κυρίως γύρω από την οπτική, τις πεποιθήσεις, τις απόψεις και τις μετακινήσεις. Μπορεί να αντιμετωπίσεις μικρές ταλαιπωρίες ή να δυσκολεύεσαι να δεις τη μεγάλη εικόνα. Ωστόσο η μέρα έχει υπέροχες ευκαιρίες για τη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες που να έχεις μεγαλύτερη ευθύνη λήψης αποφάσεων. Με μια μικρή προκλητική όψη του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις περισσότερες από τις συνηθισμένες ενοχλήσεις ή ανεπιθύμητες συμβουλές και κριτική, αλλά τίποτα που δεν μπορείς να χειριστείς. Προσπάθησε να μην παίρνεις υπερβολικά σοβαρά τις αυθόρμητες παρατηρήσεις ακόμα και αν φαίνονται αρνητικές. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά.

Λέων
Γενικά αυτές τις μέρες απολαμβάνεις μια ευρύτερη, πιο αισιόδοξη προοπτική. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες μπορεί να αμφισβητήσουν προσωρινά αυτήν την προοπτική. Οι άλλοι μπορεί να είναι αρνητικοί ή επικριτικοί μαζί σου και είναι προτιμότερο να μην το παίρνεις πολύ σοβαρά. Άλλο είναι η εποικοδομητική κριτική και εντελώς άλλο η σημερινή εύρεση σφαλμάτων, για αυτό φρόντισε να τις ερμηνεύσεις σωστά. Όσο προχωρά η μέρα δίνεις περισσότερη έμφαση στη διαίσθησή σου.

Παρθένος
Επιδίωξε να είσαι καλή με τον εαυτό σου σήμερα και ταπεινή με τους άλλους, καθώς μια σύγκρουση του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει μια τάση για αρνητική σκέψη ή περιττή κριτική. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι λίγο διχασμένη μεταξύ της εστίασης στους μεγαλύτερους στόχους σου και την απόλαυση της στιγμής, κάτι που μπορεί να μειώσει την παραγωγικότητα. Ίσως καταφέρεις να βρεις τρόπους να συνδυάσεις τη διασκέδαση και την οικειότητα δημιουργικά.

Ζυγός
Η σημερινή επιρροή του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να λειτουργήσει υπέρ ή εναντίον σου ή και τα δυο μαζί. Είναι μια δευτερεύουσα πτυχή που τείνει να ρίχνει τα φώτα της σε μικρές ενοχλήσεις. Μπορεί να υπάρχει πραγματική εστίαση σε ελαττώματα, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε πολύτιμες αλλαγές. Παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις που δεν είχες προβλέψει πιθανά να έρθουν στην επιφάνεια. Εάν νιώσεις πως ένα πρόβλημα είναι εκτός ελέγχου προσπάθησε να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα που μπορείς να διορθώσεις ή κάνε ένα διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη πριν επιστρέψεις σε προβληματικές περιοχές.

Σκορπιός
Η σημερινή μικρή πρόκληση του Ερμή με τον Κρόνο υποδηλώνει ότι είναι μάλλον καλύτερο να εστιάσεις στην επεξεργασία και διόρθωση προβλημάτων από το να πιέσεις τα πράγματα. Για καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερο άγχος θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο επικοινωνίας σου. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες μπορεί να μετατρέψουν τις συζητήσεις σε παράπονα και τις σκέψεις σε αρνητικά σενάρια. Η Σελήνη στον δημιουργικό και ρομαντικό τομέα σου με τον Ποσειδώνα, θα επιτρέψει στον εαυτό σου να ονειρευτεί, να δημιουργήσει και να φαντασιωθεί.

Τοξότης
Είναι ίσως καλύτερο να αναζητήσεις τρόπους για να κάνεις βελτιώσεις αν αντιμετωπίσεις εμπόδια σήμερα. Ενώ αναμφίβολα αναζητάς κάποια έμπνευση η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Κρόνο καθιστά συνετό να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στους κανόνες και τις οδηγίες. Μόλις τελειώσουν οι επεξεργασίες και τα καθήκοντα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με οποιεσδήποτε ανάγκες και επιθυμίες σου. Θετική εστίαση δίνεται στον συναισθηματικό, ερωτικό σου τομέα.

Αιγόκερος
Ενώ μπορεί να υπάρξουν ενοχλητικές αλλά πολύτιμες υπενθυμίσεις για το τι δεν σου ταιριάζει σήμερα, εμφανίζονται ευκαιρίες για να απολαύσεις τον εαυτό σου και να μάθεις κάτι νέο. Οι ενοχλήσεις τείνουν να εμφανίζονται και να αποσπούν την προσοχή σου, αλλά οι παρακάμψεις που κάνεις ή οι διορθώσεις που κάνεις ως αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύτιμες. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις μια οικογενειακή σχέση ή τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι. Ενώ θέλεις να σε ακούνε, είσαι επίσης πρόθυμη και να ακούσεις.

Υδροχόος
Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να ενσωματώσεις τις ανάγκες σου για πνευματική διέγερση με προσοχή στις ευθύνες σου, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Η σημερινή μικρή πρόκληση του Ερμή με τον Κρόνο είναι χρήσιμη για τον εντοπισμό ελαττωμάτων ώστε να μπορούν να επεξεργαστούν και να διορθωθούν. Ωστόσο μπορεί να είναι προβληματικό εάν αυτή η ίδια ενέργεια εφαρμόζεται σε προσωπικές συνδέσεις. Πρόσεξε μην γίνεις έντονα επικριτική.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις της Σελήνης μπορεί να τονώσουν την επιθυμία για απόδραση ή αλλαγή ρυθμού. Είσαι περισσότερο σε επαφή με αυτά που αισθάνεσαι και ενώ δεν τα λες όλα, είσαι λίγο πιο πρόθυμη από το συνηθισμένο. Ακόμα κι έτσι η σημερινή δευτερεύουσα πτυχή Ερμή – Κρόνου υποδηλώνει μια ανησυχία ή υπερδιέγερση που σχετίζεται με χρήματα, υπάρχοντα και όρους. Μην γίνεσαι επικριτική με τον εαυτό σου ή με τους άλλους.

Διαβάστε επίσης