Μαρία Αντωνά για Άρη Σοιλέδη: «Με πήραν από την παραγωγή, έχει τραυματιστεί σοβαρά, πονάει φρικτά»

Στον τραυματισμό του αγαπημένου της Άρη Σοιλέδη, αναφέρθηκε η σύντροφός του Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η παραγωγή επικοινώνησε μαζί της προκειμένου να την ενημερώσουν για την πορεία της υγείας του αγαπημένου της αλλά και για να μην ταραχτεί με τα όσα δει στο επεισόδιο. 

«Έχω ειδοποιηθεί από χθες από την παραγωγή ότι ο Άρης έχει τραυματιστεί σοβαρά σε ένα αγώνισμα που έγινε πριν από λίγες ημέρες. Απ’ ότι ξέρω έχει χτυπήσει στο αριστερό του χέρι. Του έχει βγει ο ώμος. Μεταφέρθηκε κατευθείαν στους γιατρούς, στο νοσοκομείο και την κλινική όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά στον τηλεοπτικό αέρα.

«Ξέρω ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό ώστε να χρειαστεί να αποχωρήσει. Σίγουρα όμως θα χρειαστούν δέκα μέρες περίπου που θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνισμάτων γιατί πονάει πάρα πολύ φρικτά. Με πήραν από την παραγωγή να με ειδοποιήσουν να μην ταραχτώ πάρα πολύ από αυτό που θα δω. Τα πράγματα βαίνουν καλώς».

Διαβάστε επίσης