Εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: “Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα; Όλα έχουν και ένα όριο”

Ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα είχε η Κατερίνα Καινούργιου, την Τετάρτη στην εκπομπής, με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να περνάει κρίση στον γάμο της.

Η παρουσιάστρια, αφού διάβασε τίτλους περιοδικών σχετικά με την προσωπική της ζωή, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, ενώ παράλληλα διέψευσε πρόσφατο δημοσίευμα που τη θέλει και πάλι ερωτευμένη.

«Χάζευα λίγο τα εξώφυλλα περιοδικών και τι έγραφαν κατά καιρούς για μένα και την προηγούμενη μου σχέση. «Όχι στην Καινούργιου από τα αδέλφια του εφοπλιστή», «Έξω από το ρεβεγιόν, στη black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή», «Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος». Και συνεχίζουν τα εξώφυλλα. «Πως η Καινούργιου έχασε το μωρό της» αν και δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς. Μετά, «Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική».

«Λοιπόν, θέλω να πω ότι η αθλιότητα πολλών… Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο και εικάζουν διάφορα. Λίγο, υπάρχει και ένα όριο! Όχι για μένα προσωπικά, αλλά για την οικογένεια μου και πάνω απ’ όλα για τον άνθρωπο που μπορεί να είναι. Δεν γράφουν τίποτα για το παιδί, δεν τον αναφέρουν και γράφουν «πρώην της Ηλιάκη». Η Ηλιάκη η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί… Δηλαδή πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει και αν ισχύει. Όλα έχουν και ένα όριο! Γιατί περνάει ο άλλος από το περίπτερο και στεναχωριέται και ο άλλος και εγώ και η οικογένεια του» κατέληξε, εμφανώς εξοργισμένη, η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha.

Διαβάστε επίσης