Ελένη Κατσέλη: Πώς η κόρη του «βασιλιά του ψωμιού» κατέληξε εργαζόμενη σε νυχάδικο

Η Ελένη Κατσέλη μετά την κατάρρευση της εταιρείας του πατέρα της χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά ως nail artist. Το «καλομαθημένο» παιδί έπρεπε να σταθεί ξανά στα πόδια του και να δουλέψει σκληρά.

Η κόρη του «βασιλιά της αρτοβιομηχανίας» Νίκου Κατσέλη έζησε και τις ένδοξες στιγμές, αλλά και την πτώση της εταιρείας και έτσι από πριγκίπισσα του ψωμιού, όπως είχε χαρακτηριστεί, πλέον έχει ακολουθήσει έναν τελείως διαφορετικό δρόμο.

Όπως διαβάσαμε στο ρεπορτάζ του Θάνου Μακρογαμβράκη στο «ΘΕΜΑ», η Ελένη Κατσέλη χρειάστηκε να δουλέψει πολύ για να καταρρίψει την ιστορία του ονόματός της και βρέθηκε να απασχολείται ως nail artist για πολύ καιρό σε διάφορα καταστήματα και θέσεις, μέχρι να αποκτήσει το δικό της μαγαζί στην Κηφισιά.

«Έχω σπουδάσει marketing και δημόσιες σχέσεις στο Αμερικάνικο Κολέγιο, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισα να ασχοληθώ με το χόμπι μου, που από μικρή ήταν η περιποίηση νυχιών. Δούλεψα για κάποια χρόνια στο κομμωτήριο μιας φίλης μου ως υπεύθυνη τόσο στο τμήμα των μαλλιών όσο και στα νύχια. Μου άρεσε η δουλειά αυτή και την έμαθα και εγώ. Στα χρόνια που ασχολούμαι έχω αποκτήσει πια το δικό μου πελατολόγιο, το οποίο ολοένα και μεγαλώνει. Ό,τι έχει να κάνει με τη γυναίκα, πάντα θα δουλεύει.

Ό,τι έχω πετύχει σήμερα το έχω καταφέρει μόνη μου. Πάντα ήμουν αποφασιστική, απλά την περίοδο που όλα στη ζωή μας ως οικογένεια κυλούσαν χωρίς δυσκολίες, δεν είχα να προβληματιστώ για κάτι. Ήμουν ένα καλομαθημένο παιδί που κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να μην είχα ποτέ την ανάγκη να δουλέψω, όμως οι γονείς μου πάντα έλεγαν σε εμένα και στον αδερφό μου πως με ό,τι κι αν αποφασίζαμε να ασχοληθούμε θα έπρεπε να το αγαπήσουμε για να το πετύχουμε» τονίζει η Ελένη Κατσέλη στο «ΘΕΜΑ».

Διαβάστε επίσης