Oι γόβες σε έντονα χρώματα είναι το hit της σεζόν – Δες πως τις φοράνε οι celebrities

Η ‘Ανοιξη έχει κάνει την εμφάνιση της και νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε τη ζωή μας πιο φωτεινή και πολύχρωμη. Από τις κυριότερες τάσεις της σεζόν είναι οι ψηλοτάκουνες γόβες σε φωτεινά ακόμη και εκτυφλωτικά χρώματα.

Ήδη μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram οι Ελληνίδες celebrities έχουν βαλθεί να μας αποδείξουν πως εάν πρέπει να επιλέξουμε ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια για να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας αυτό πρέπει να είναι οι κομψές γόβες στους τόνους του ουράνιου τόξου.

Κατερίνα Καινούργιου

Mε μπλε πουκάμισο, μίνι φούστα και κόκκινες γόβες η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» κάνει το δικό της fasion statement. Όπως έχει πει η Κατερίνα Καινούργιου, αυτή την άνοιξη έχει γοητευτεί από τα έντονα χρώματα, όπως το μπλε, το πορτοκαλί και το πράσινο.Για αυτό και θα επιδιώξει κάθε μέρσα μέσα από την εκπομπή της να διαλέγει μόνο χαρούμενα σύνολα. .

Φαίη Σκορδά

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Το πρωινό» ποντάρει σε έναν μπλε σύνολο. Μόνο που εκείνη επενδύει σε έναν πιο κλασικό συνδυασμό. Η Φαίη Σκορδά αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της με μίνι φούστα με διακριτικό σκίσιμο στο πλάι και γόβες σε γαλάζιους τόνους.

Τόνια Σωτηροπούλου

Η άνοιξη φαίνεται πως άγγιξε την ηθοποιό αν κρίνουμε από το στυλ της. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε ένα πορτοκαλί φόρεμα που ταίριαξε με διαφανές μαύρο καλσόν από τα Clalzedonia και πράσινες slingback γόβες.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Σε πρόσφατη έξοδό της στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Κοίταξέ με, άκουσέ με».του Κοσμά Κουμιανού στο Ωδείο Αθηνών, η ηθοποιός επέλεξε μπλε κοστούμι. Το ταίριαξε με εμπριμέ πουκάμισο. Την έκπληξη ωστόσο στο look της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου έκαναν οι πορτοκαλί της γόβες.

Διαβάστε επίσης