Ζώδια Σήμερα 25/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Σήμερα ίσως είσαι λίγο ασυντόνιστη, αλλά υπεύθυνη και φιλόδοξη ταυτόχρονα. Ίσως προσπαθείς έντονα να βρεις τρόπους να εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα ή να βρεις καινούρια κίνητρα. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου όλη μέρα εστιάζεις περισσότερο στους κανόνες, τις επιδόσεις και τα επιτεύγματα. Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει κάποιους περισπασμούς που μπορεί να οδηγήσουν σε μικρές παρεξηγήσεις.

Ταύρος
Η Σελήνη στον 9ο ηλιακό σου οίκο σε ενθαρρύνει να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα που μπορείς να αποκτήσεις νέα προοπτική και να νιώσεις μια ψυχική ανανέωση. Μια διέλευση Ερμή – Ουρανού πιθανά να δημιουργήσει κάποια ένταση που καλό θα ήταν να κάνεις μια προσπάθεια να αποφύγεις. Μπορεί άθελά σου να παραποιήσεις τις επικοινωνίες για αυτό πρόσεχε τα λόγια σου. Οι δραστηριότητες που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή, σου επιτρέπουν να εξερευνήσεις ή να αλλάξεις γνώμη.

Δίδυμοι
Η αναζήτηση κρυφών απαντήσεων και κινήτρων μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή σου εάν χρησιμοποιήσεις αυτήν την ενέργεια με σύνεση. Η Σελήνη περνά τη μέρα κρυφά στον ηλιακό 8ο οίκο σου ωθώντας σε να παρατηρείς προτού ενεργήσεις. Μπορεί να νιώσεις λίγο διχασμένη στη σκέψη και την προσοχή σου καθώς ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για την προσωπική σου ζωή και είσαι συγκεντρωμένη στους κοσμικούς στόχους ή τις φιλοδοξίες σου. Μάθε να ακούς περισσότερο από ότι μιλάς.

Καρκίνος
Μια συζήτηση μπορεί να σε βοηθήσει, να πυροδοτήσει μια νέα ιδέα και να υπάρξουν κάποια στοιχεία έκπληξη. Ωστόσο δεν είναι εύκολο να χαλαρώσεις σήμερα, καθώς οι υποχρεώσεις σου αλλά και το άγχος είναι έντονα και απαιτητικά. Είναι μια μέρα προσανατολισμένη στις σχέσεις και τείνεις να χαλαρώνεις λίγο από προσωπικές ατζέντες και σχέδια. Η θέση της Σελήνης σε βάζει στη διαδικασία αναζήτησης ισορροπίας.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ρουτίνας σου διεγείροντας την ανάγκη να ισιώσεις τη ζωή σου με θεμελιώδεις τρόπους. Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού μπορεί να σε πιέσει, για αυτό επιδίωξε να αποστασιοποιηθείς από ένα πρόβλημα εάν αυτό σε αγχώνει ώστε να αποκτήσεις προοπτική. Τα στοιχεία έκπληξης μπορεί να σου αλλάξουν γνώμη για ένα θέμα αν και μπορεί να είναι προσωρινό. Αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Η σημερινή Σελήνη υποστηρίζει τη συναισθηματική και δημιουργική έκφραση. Παρόλα αυτά ο Ερμής κάνει μια μικρή προκλητική όψη με τον Ουρανό και μπορεί να υπάρξει παρέμβαση ή να έχεις πολλές υποχρεώσεις. Σκέψου ότι μπορεί να επωφεληθείς από τα σχόλια που λαμβάνεις καθώς σε παρακινούν να σκεφτείς νέους τρόπους και ιδέες. Το συναίσθημα παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου, για αυτό αναζητάς τρόπους προκειμένου να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου.

Ζυγός
Ο πειρασμός να πιέσεις καταστάσεις δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά σου κι έτσι είναι προτιμότερο να διατηρήσεις τους ρυθμούς και τις ισορροπίες σου. Ο Ερμής σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Ουρανό διεγείροντας τα νεύρα. Η Σελήνη περνά στον τομέα του σπιτιού, δείχνοντας μια βαθιά ανάγκη για λίγη περισσότερη ασφάλεια στη ζωή σου. Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι ιδανικός για αυτό παράμεινε ευέλικτη. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται σε ένα καλό και σταθερό επίπεδο και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Εάν είσαι μόνη, φλέρταρε και θεράπευσε πληγές του παρελθόντος.

Σκορπιός
Η ειλικρινής επικοινωνία με έναν ξεχωριστό άνθρωπο μπορεί να είναι αναζωογονητική σήμερα, αρκεί να έχεις κατά νου ότι ο Ερμής αποτελεί μια μικρή προκλητική όψη με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απροσδόκητου. Η σημερινή μέρα είναι έντονη για προσωπικά συμφέροντα αλλά μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση και είναι καλύτερο να προσέχεις τις βιαστικές αποφάσεις. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, νοσταλγία και αναμνήσεις του παρελθόντος επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

Τοξότης
Οι πρακτικές σου υποθέσεις είναι στο προσκήνιο σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα. Είναι λογικό να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες σου για άνεση, ασφάλεια και ολοκλήρωση. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις να πιέσεις τον εαυτό σου και να μην αναλάβεις πολλές ευθύνες, καθώς μπορεί αυτό να μειώσει την παραγωγικότητά σου αντί να την ενισχύσει. Ο Ερμής σχηματίζει μια δευτερεύουσα προκλητική όψη με τον Ουρανό η οποία μπορεί να προκαλέσει ένα ταραχώδες θέμα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες σου να κρατήσεις τα πράγματα ήσυχα και ισορροπημένα.

Αιγόκερως
Λαμβάνεις σήμερα πληροφορίες γρήγορα και διαισθητικά, ωστόσο μπορεί να υπάρξουν πολλοί περισπασμοί ή ανησυχίες που εμποδίζουν τα καθαρά συμπεράσματα και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά. Είσαι σε ιδιαίτερη επαφή με τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τον εσωτερικό κόσμο σου με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη τη μέρα. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι ρομαντικός και τρυφερός μαζί σου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δεν σε αφήνουν αδιάφορη.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη τη μέρα έχεις την τάση να αποφεύγεις περιβάλλοντα που είναι ιδιαίτερα θορυβώδη. Με αυτήν τη διέλευση είναι καλύτερο να επεξεργάζεσαι και να αναθεωρείς πριν φτάσεις σε μια απόφαση. Είναι μια καλή στιγμή για να οραματιστείς αυτό που θέλεις και να περιμένεις έως ότου περάσει η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο για να επιδιώξεις τους στόχους σου. Με τον Ερμή σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Ουρανό αισθάνεσαι λίγο αμυντική ή ανησυχείς για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και πιθανώς την ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις προκλήσεις.

Ιχθείς
Η επικοινωνία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σήμερα ή υπάρχει ο κίνδυνος να μιλήσεις παρορμητικά ή πρόωρα για ένα θέμα. Απόφυγε τις παρεξηγήσεις και την ένταση κυρίως στα εργασιακά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των φίλων, των ονείρων και των επιθυμιών σου, ενθαρρύνοντας τις ανάγκες σου για σύνδεση και κοινή χρήση. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, έχεις πολλές δυνατότητες για να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου.

Διαβάστε επίσης